Πάει για νίκη στην Αυστραλία η Nissan (video)

Πάει για νίκη στην Αυστραλία η Nissan (video)

H Nissan επιστρέφει στο διάσημο δωδεκάωρο αγώνα  Bathurst στο Mount Panorama της Αυστραλίας, για να υπερασπιστεί τον τίτλο της με το Nismo GT-R.  

Πάει για νίκη στην Αυστραλία η Nissan (video)

Η Nissan ετοιμάζεται για να  επιστρέψει στο Mount Panorama το Φεβρουάριο του 2016, προκειμένου να υπερασπιστεί τη νίκη της στο 12-ώρο αγώνα αντοχής Bathurst 12 Hour,  με όπλο το  Nissan GT-R Nismo GT3.

Η ομάδα της Nismo θα παρατάξει μια εργοστασιακή έκδοση του αυτοκινήτου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με την υποστήριξη της αγωνιστικής ομάδας της Nissan Motorsport V8 Supercars, όπως επίσης και της ομάδας Nissan GT Academy RJN, των πρωταθλητών στην κατηγορία τους στο 2015 Blancpain GT Endurance Series PRO.

Για τον συγκεκριμένο 12άωρο αγώνα αντοχής  Bathurst 12 Hour του 2016, η Nismo στην Ιαπωνία έχει κατασκευάσει ένα ολοκαίνουργιο Nissan GT-R Nismo GT3, το οποίο και  θα παραμείνει μόνιμα στην Αυστραλία μετά το πέρας του αγώνα.

Το 2015 ήταν μια αξιοσημείωτη χρονιά για το Nissan GT-R Nismo GT3, με νίκες σε τέσσερις ηπείρους και με  πρωταθλήματα τόσο στο   Blancpain GT Endurance Series στην Ευρώπη, όσο  και στο GT300 Super GT της Ιαπωνίας.

Σε αντιδιαστολή με τον παραδοσιακό αριθμό  #23 που χρησιμοποιεί η Nissan με τη NISMO για τη συμμετοχή της στους αγώνες  σε παγκόσμιο επίπεδο,  στο Bathurst 12 Hour του 2016 το αυτοκίνητο θα  φέρει τον αριθμό  #1, ως ενδεικτικό της προθέσεών της  για την υπεράσπιση του περσινού τίτλου.

 

Η Nissan επιστρέφει στο Bathurst 12 Hour

Best of internet