Ξέρουν τα τζιπ skateboard; (video)

Ξέρουν τα τζιπ skateboard; (video)

Ξέρουν τα τζιπ skateboard; (video)

Kαταπληκτικές σκηνές στη μεγαλύτερη πίστα skateboard της Ασίας, όταν μπήκε σε αυτήν ένα τετρακίνητο Range Rover Evoque, για να αποδείξει τις ζογκλερικές του ικανότητες!

Με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο θέλησε να προβάλλει η αντιπροσωπεία της Land Rover στην Κίνα τις απίστευτες ικανότητες του μοντέλου Range Rover Evoque. Έτσι έστειλε ένα τέτοιο τετρακίνητο μοντέλο να κάνει skateboard στη μεγαλύτερη πίστα της Ασίας, που βρίσκεται στη Σανγκάη. Στο τιμόνι του αυτοκινήτου κάθισε ένας έμπειρος οδηγός, ο οποίος άρχισε να πραγματοποιεί πολύ αργά μία εντυπωσιακή κατάβαση στην πίστα του skateboard, με το αυτοκίνητο να αιωρείται την περισσότερη ώρα στους τρεις τροχούς. Δίπλα στον οδηγό είχε πάρει θέση μία Κινέζα δημοσιογράφος με κράνος, η οποία –αν κρίνουμε από τις εκφράσεις της- πρέπει να βίωσε μερικές από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της.

Τελικά το Evoque αντεπεξήλθε με…γενναιότητα στην απαιτητική διαδρομή, κάνοντας πραγματικά ζογκλερικά «κόλπα» για να ολοκληρώσει την αποστολή του. Όπως αναφέρει η εταιρεία, επρόκειτο για ένα μοντέλο με πετρελαιοκινητήρα 2,2 λίτρων και 140 ίππους ισχύ, αυτόματο σαζμάν και βέβαια τετρακίνηση!

Range Rover Evoque Skate Park Stunt

Best of internet