Φλας στη νέα υπερ – Bugatti!

Φλας στη νέα υπερ – Bugatti!

Φλας στη νέα υπερ – Bugatti!

Με γερμανικές πινακίδες συνέλαβε ο φακός ένα πρωτότυπο της νέας Bugatti Chiron, που θα διαδεχθεί τη Veyron και θα πιάνει πιθανόν τα 460 χλμ./ώρα τελική ταχύτητα.

Μετά τη Veyron, ακολουθεί η Chiron. Μία πρώτη γεύση του επόμενου μοντέλου της Bugatti πήραμε στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Τότε είχε αποκαλύψει η ιταλική μάρκα, που ανήκει πλέον στον όμιλο της Volkswagen, το πρωτότυπο Vision Gran Turismo. Το εντυπωσιακό μοντέλο διέθετε μεν αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία της Chiron, προοριζόταν ωστόσο αποκλειστικά για το γνωστό ηλεκτρονικό παιχνίδι ‘’Gran Turismo 6’’.

Τώρα έχουμε όμως oρισμένα πιο συγκεκριμένα στοιχεία, καθώς ο κατασκοπευτικός φακός συνέλαβε ένα πρωτότυπο της Chiron παραγωγής στην τελική φάση δοκιμών του. Παρά το καμουφλάρισμα του αμαξώματος διακρίνουμε στη φωτογραφία ορισμένες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, όπως τα στενότερα φωτιστικά σώματα τύπου LED, αλλά και το συνολικότερο ντιζάιν της μάσκας.

Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει προς το παρόν τις τεχνικές προδιαγραφές της Chiron, παρά μόνον ότι θα πρόκειται για τη γρηγορότερη, δυνατότερη και πολυτελέστερη Bugatti όλων των εποχών. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει στην πράξη έως 1.500 ίππους ισχύ, γύρω στα 460 χλμ./ώρα τελική ταχύτητα και επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερα από τρία δευτερόλεπτα. Αν επαληθευτούν τα συγκεκριμένα στοιχεία, τότε θα μιλάμε για ένα σπορ αυτοκίνητο που θα σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Ανάλογου επιπέδου θα είναι βεβαίως και οι τιμές της Chiron, η οποία θα κατασκευάζεται στην Αλσατία και θα κοστίζει γύρω στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Παρόλα αυτά έχει δεχτεί ήδη η Bugatti πάνω από 100 προπαραγγελίες!

Best of internet