Σκύλος σε σχάρα οροφής (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Σκύλος σε σχάρα οροφής (video)
Οδηγός από το Περού έλυσε το πρόβλημα του χώρου στο αυτοκίνητό του, τοποθετώντας τον σκύλο του κάτω από ένα δίχτυ στην οροφή του οχήματος!

Ένα βίντεο από τη Νότια Αμερική κάνει το γύρο του κόσμου και αναστατώνει τους ζωόφιλους. Σε αυτό εμφανίζεται ένα βαν, που μεταφέρει στην οροφή του ένα σκυλί, πιθανόν επειδή δεν χωρούσε στο εσωτερικό του οχήματος. Το σκυλί κάθεται δίπλα σε μπαγκάζια πάνω στη σχάρα και όλα καλύπτονται από ένα δίχτυ, για να μην τα…πάρει ο άνεμος.

Ο άνθρωπος, που τράβηξε το βίντεο, ανέφερε ότι ακολουθούσε επί τουλάχιστον 40 λεπτά το λευκό βαν και ότι ο σκύλος δεν έδειξε να ενοχλείται ούτε από το στρίμωγμα ούτε και από τον άνεμο. Να σημειωθεί, ότι το βανάκι χρησιμοποίησε μεταξύ άλλων και τμήμα δρόμου ταχείας κυκλοφορίας με ταχύτητες κοντά στα 100 χλμ./ώρα. Η τοπική αστυνομία ψάχνει τον ιδιοκτήτη του οχήματος, που απειλείται με βαριά ποινή, καθώς η παράβαση στην οποία υπέπεσε, θα μπορούσε να αποδειχθεί επικίνδυνη τόσο για το ζώο όσο και για τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου, αν έπεφτε στην άσφαλτο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!