Ένα διήμερο για τον Σιμοντσέλι στο Μισάνο

Νίκος Τσιώκος
Ένα διήμερο για τον Σιμοντσέλι στο Μισάνο
Σ' ένα διήμερο, που θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του «Super Sic» Μάρκο Σιμοντσέλι, αναβάτες και οδηγοί θα δώσουν το παρών στο event «Sic Day».

Στις 23 Οκτωβρίου 2011 ο Μάρκο Σιμοντσέλι έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του αγώνα στη Μαλαισία, όμως κανείς δεν τον έχει ξεχάσει. Μάλιστα, στη μνήμη του γίνεται κάθε χρόνο ένα event, το «Sic Day», στην πίστα του Μισάνο, η οποία φέρει και το όνομά του.

Το φετινό θα είναι το τέταρτο στη σειρά που διεξάγεται, με πολλούς και διάφορους να λαμβάνουν μέρος σε αυτή τη γιορτή, μέσω της οποίας παρέχεται και βοήθεια στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του «Super Sic». Αναβάτες του Moto GP, των Superbikes, Supermoto και MX, ακόμα και ο πατέρας του Βαλεντίνο Ρόσι, Γκρατσιάνο, θα δώσουν το παρών το διήμερο 5-6 Δεκεμβρίου στο Μισάνο για να προσφέρουν θέαμα με διάφορα... κόλπα και μάχες εντός σιρκουί.

Επίσης, θα υπάρχουν και πολλές εκθέσεις, όπως και η «Η ιστορία του Sic», στην οποία οι οπαδοί μπορούν να ανακαλύψουν τον πρωταθλητή, τον φαν των σπορ και φιλόδοξο αθλητή με το όνομα Μάρκο Σιμοντσέλι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!