Συνεχίζει με Renault η Red Bull, εξέλιξη από TAG Heuer

Νίκος Τσιώκος
Συνεχίζει με Renault η Red Bull, εξέλιξη από TAG Heuer
Η Red Bull θα χρησιμοποιήσει κινητήρες της Renault και το 2016, με την TAG Heuer να αναλαμβάνει την εξέλιξή τους.

Εδώ και 2,5 εβδομάδες είχε γίνει γνωστό ότι η TAG Heuer άφησε τη McLaren για... πάρτη της Red Bull. Πλέον, αυτό είναι και επίσημο, με τους «κόκκινους ταύρους» να ανακοινώνουν την Παρασκευή (4/12) ότι θα συνεχίσουν με κινητήρες της Renault το 2016, με τη γνωστή ελβετική εταιρεία να αναλαμβάνει την εξέλιξη αυτών.

«Η TAG Heuer και η Red Bull είναι δύο μεγάλες εταιρίες που έχουν πάθος για τους αγώνες και για το κάτι διαφορετικό και αυτή η μοναδική συνεργασία αποτελεί μία περαιτέρω απόδειξη γι' αυτό. Η TAG Heuer έχει συνδέσει το όνομά της με τη Formula1 εδώ και πολλά χρόνια και είμαστε χαρούμενοι που επέλεξαν να συνεχίσουν στο άθλημα επιλέγοντας την ομάδα μας.

Οι κοινές μας καινοτομίες και η ανάγκη του να ξεχωρίζουμε από το πλήθος θα κάνουν την συνεργασία μία από τις πιο συναρπαστικές στην F1. Είμαστε χαρούμενοι και για την Renault που θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην F1 και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε που είναι δίπλα μας από το 2007.

Η τεχνική συνεργασία με την Ilmor μας δίνει αυτοπεποίθηση και ανυπομονούμε για το 2016», δήλωσε ο επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ. «Η Formula1 είναι βαθιά ριζωμένη στο DNA της TAG Heuer και η Red Bull είναι νέα και δυναμική ομάδα, η οποία ταιριάζει τέλεια με την εμπορική στρατηγική μας. Θα δώσει στην TAG Heuer μεγάλη ορατότητα και μας επιτρέπει να κάνουμε τη συνεργασία μας συναρπαστική, διαφορετική και πρωτότυπη.

Το μότο μας #DontCrackUnderPressure (Μη λυγίζεις υπό πίεση) θα είναι η κατευθυντήρια αρχή πίσω απ' όλες τις δράσεις με τη στήριξη της Red Bull και τον ενθουσιασμό της, που είναι μεταδοτικός», είπε, από τη μεριά του, ο διευθύνων σύμβουλος της TAG Heuer και πρόεδρος της LVMH Watch Division, Ζαν Κλοντ Μπιβέρ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!