Γιατί η νέα Bugatti θα λέγεται Chiron

Γιώργος Βαρίνος
Γιατί η νέα Bugatti θα λέγεται Chiron
Η Bugatti επισημοποίησε την ονομασία Chiron για το επόμενο μοντέλο της που θα δούμε στη διεθνή έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο του 2016.

Είναι πλέον επίσημο: η νέα Bugatti Chiron θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο του 2016 και θα είναι το πιο ισχυρό, γρήγορο, πολυτελές και ιδιαίτερο supercar του πλανήτη. Η ονομασία του νέου μοντέλου προέρχεται από τον Γάλλο οδηγό αγώνων Λουί Σιρόν, ο οποίος στις δεκαετίες του ’20 και του ’30, στις αρχές του εικοστού αιώνα, είχε κερδίσει σχεδόν κάθε αγώνα που συμμετείχε με Bugatti. Έτσι, από όλους τους οδηγούς αγώνων είναι αυτός που έχει συνδέσει με τον πλέον άρρηκτο τρόπο το όνομά του με τη γαλλική μάρκα.

Ήδη ένας στόλος από Bugatti Chiron δοκιμάζεται σε πραγματικές συνθήκες σε όλο τον κόσμο, ενώ, παράλληλα, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει μια πρώτη επίδειξη του μοντέλου σε πιθανούς αγοραστές από τα αρχεία πελατών της, με αποτέλεσμα να έχει ήδη 100 παραγγελίες για τη Chiron. Σημειώστε ότι αναφερόμαστε σε ένα αυτοκίνητο με κινητήρα 8.0 λίτρων 16 κύλινδρο, απόδοσης περίπου 1.500 ίππων και κόστους τουλάχιστον 1.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!