Θέλει τίτλο ο Ρικιάρντο

Νίκος Τσιώκος
Θέλει τίτλο ο Ρικιάρντο
Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από τη Formula1 αν δεν κατακτήσει τον τίτλο, όπως απάντησε ο ίδιος σε ερώτηση οπαδού.

Σε ερωτήσεις των οπαδών στο Fox Sports απάντησε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο και μία εξ' αυτών αφορούσε το μέλλον του. Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε μέχρι πότε σκοπεύει να μείνει στη Formula1 και η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη.

«Μέχρι να πετύχω αυτό που θέλω. Να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής», είπε ο Αυστραλός, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει πανηγυρίσει τρεις νίκες και δέκα παρουσίες στο βάθρο. Ωστόσο, με την απάντησή του δείχνει ότι επιθυμεί να πετύχει πολλά περισσότερα στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Αυτό τόνισε απαντώντας σε μία άλλη ερώτηση, η οποία αφορούσε το γεγονός ότι το όνομά του συνδέθηκε με το πρωτάθλημα NASCAR, όσο το μέλλον της Red Bull είναι αμφίβολο, και το αν θα πήγαινε εκεί.

«Όχι. Όχι ακόμα. Λατρεύω την F1 και θέλω να πετύχω πολλά περισσότερα σε αυτή, οπότε δεν υπάρχουν σχέδια να φύγω σύντομα. Είμαι οπαδός του NASCAR από τότε που ήμουν μικρός», πρόσθεσε. Τέλος, να σημειώσουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα η Red Bull θα είναι στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και το 2016.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!