«Από βδομάδα η ανακοίνωση επιστροφής της Renault»

Νίκος Τσιώκος
«Από βδομάδα η ανακοίνωση επιστροφής της Renault»
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει την επιστροφή της με ιδιόκτητη ομάδα στη Formula1 η Renault, σύμφωνα με τον Σιρίλ Αμπιτεμπούλ.

Μια... ανάσα από την οριστική επιστροφή της στη Formula1 με ιδιόκτητη ομάδα φαίνεται πως βρίσκεται η Renault. Η γαλλική εταιρεία έχει μείνει ως προμηθευτής κινητήρων στο σπορ από το 2009 και μετά, όταν η Genii Capital αγόρασε τις μετοχές της για να γίνει η ομάδα Lotus.

Αυτή τη φορά οι ρόλοι αντιστρέφονται, με την ανακοίνωση να έρχεται μέσα στην εβδομάδα, όπως δήλωσε ο Σιρίλ Αμπιτεμπούλ. «Δε θα υπάρξει ανακοίνωση, όσον αφορά το μέλλον της Renault, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Αυτό θα γίνει πιθανότατα κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας.

Πάντα λέγαμε ότι θέλαμε αυτό να γίνει μετά τη σεζόν και η σεζόν τελειώνει την Κυριακή», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Renault F1 από το Άμπου Ντάμπι. «Δουλεύουμε συνέχεια από τον αγώνα της Σιγκαπούρης. Ήδη έχουμε ανθρώπους της Renault στο εργοστάσιο και αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Αυτοί είναι που θα βγάλουν ανακοίνωση.

Δεν μπορούμε να τους πιέσουμε επειδή είναι δική τους η απόφαση», είπε, από τη μεριά του, ο αναπληρωτής επικεφαλής της Lotus, Φεντερίκο Γκαστάλντι. Έτσι, όλα δείχνουν ότι θα δούμε εκ νέου τα χρώματα της Renault στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού από την επόμενη χρονιά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!