Moτό δια χειρός Χάμιλτον

Πέτρος Πιτσίνης
Moτό δια χειρός Χάμιλτον
Με την υπογραφή του Λιούις Χάμιλτον κυκλοφόρησε η πανέμορφη μοτοσικλέτα Brutale 800 Dragster RR της ιταλικής MV Agusta!

Πριν ένα μήνα ανακοίνωσε η MV Agusta, ότι ετοιμάζει μια ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής της Brutale 800 σε συνεργασία με τον Λούις Χάμιλτον. Τώρα έφτασε η ώρα της αποκάλυψης του καινούριου μοντέλου με την ονομασία MV Agusta Dragster RR LH44, το οποίο διαφοροποιείται μόνον αισθητικά από την Brutale.

Ο τρικύλινδρος κινητήρας είναι χωρητικότητας 800 κ.εκ και αποδίδει 140 ίππους ισχύ με 86 Nm ροπή στρέψης, ενώ η ιταλική μοτό ζυγίζει 168 κιλά. Ωστόσο οι αλλαγές είναι εντυπωσιακές στην εμφάνιση της μοτοσυκλέτας. Το κόκκινο χρώμα στις αναρτήσεις, στις ζάντες και στο σκελετό δένει άψογα με το μαύρο ματ χρώμα από το ανθακόνημα, που υπάρχει σε αρκετά σημεία το νέου μοντέλου.

Ο πίσω τροχός είναι μεγαλύτερος από την κανονική σειρά, ενώ γενικότερα το πίσω μέρος είναι από τα ομορφότερα που έχουμε δει ποτέ σε μοτοσικλέτα. Αίσθηση κάνουν εξάλλου οι στιλιστικές πινελιές με το όνομα του διάσημου πιλότου της F1.

Η παραγωγή της MV Agusta ‘’made by Lewis Hamilton’’ θα περιοριστεί σε μόλις 244 κομμάτια, καθένα από τα οποία θα τιμάται στο εξωτερικό 24.000 ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!