Όργιο οδήγησης σε εμπορικό κέντρο (video)

Γιώργος Βαρίνος
Όργιο οδήγησης σε εμπορικό κέντρο (video)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η ομάδα των Hoonigans του Ken Block με δύο Nissan 370Ζ των 1.000 ίππων, ζωγράφισε με λάστιχο στους χώρους ενός εγκαταλειμμένου εμπορικού κέντρου.

Αυτή τη φορά ο «καμβάς» την μοναδικής τεχνικής οδήγησης των Hoonigans του Ken Block δεν ήταν μια πόλη, μια πίστα ή έστω ένα λιμάνι όπως στο παρελθόν, αλλά ένα εγκαταλειμμένο εμπορικό κέντρο στην πόλη Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Η επιλογή αυτή δεν έγινε τυχαία. Μεθαύριο, Παρασκευή, είναι η πρώτη μέρα της εορταστικής εμπορικής περιόδου στην ΗΠΑ και οι μαγαζάτορες επιδίδονται σε μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις για να θέλξουν το αγοραστικό κοινό.

Όλοι λοιπόν θα επισκεφτούν τα εμπορικά κέντρα αυτή την Παρασκευή και το ίδιο έκαναν και οι Hoonigans. Στη δική τους περίπτωση όμως, το κλειστό και παρατημένο εμπορικό κέντρο εξυπηρετεί καλύτερα. Απολαύστε τους Κρις Φόρσμπεργκ και Ράιαν Τέρκ να πλαγιολισθαίνουν ασύστολα τα δύο τερατώδη 370Ζ, περνώντας στην κυριολεξία χιλιοστά από τοίχους, μπάζα και από το… κενό με μεγάλη ταχύτητα και κλειδωμένο ανάποδο τιμόνι. Όπως πάντα, μια επική παραγωγή από τους Hoonigans και τον Ken Block.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!