Πάει για τα 150 Γκραν Πρι η Force India

Νίκος Τσιώκος
Πάει για τα 150 Γκραν Πρι η Force India
Τα 150 Γκραν Πρι στη Formula1 θα συμπληρώσει η Force India στο Άμπου Ντάμπι, με τον Βιτζέι Μαλία να δηλώνει υπερήφανος για την ομάδα του.

Ξεχωριστή σημασία θα έχει το Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι για τη Force India. Η ινδική ομάδα θα συμπληρώσει τα 150 στην ιστορία της στη Formula1, τη στιγμή που έχει εξασφαλίσει την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Γι' αυτό μίλησε ο Βιτζέι Μαλία, ο οποίος δήλωσε υπερήφανε για την ομάδα του, η οποία πορεύευται με κινητήρες της Mercedes.

«Πηγαίνοντας στο Άμπου Ντάμπι με την πέμπτη θέση να έχει εξασφαλιστεί αισθανόμαστε αρκετά καλά. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να προσεγγίσουμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο της σεζόν όντας ελεύθεροι από την πίεση και χωρίς να έχουμε τίποτα να χάσουμε. Η προσοχή μας απλά εστιάζεται στο να απολαύσουμε τον αγώνα και να τελειώσουμε τη σεζόν με στιλ.

Θα είναι ξεχωριστός αγώνας, καθώς σηματοδοτεί τον 150ό της ιστορίας μας ως Force India και θα έχουμε στόχο μία δυνατή απόδοση στην πίστα. Όλη τη σεζόν έλεγα πόσο υπερήφανος είμαι για την ομάδα μου, ιδιαίτερα για την εξέλιξη στο δεύτερο μισό της σεζόν, που ήμασταν ανταγωνιστικοί σε κάθε σεζόν», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Force India.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!