Τέλος από McLaren, πάει Red Bull η TAG Heuer

Τέλος από McLaren, πάει Red Bull η TAG Heuer

Τέλος από McLaren, πάει Red Bull η TAG Heuer

Τέλος στην 30ετή συνεργασία της με τη McLaren έβαλε η TAG Heuer, η οποία υπέγραψε συμφωνία με τη Red Bull.

Τον μεγάλο της χορηγό έχασε η McLaren, αφού η TAG Heuer ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, η οποία διήρκεσε για 30 χρόνια. Την είδηση αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας της ελβετικής εταιρείας Ζαν Κλοντ Μπιβέ, ο οποίος έφερε στο φως και το ότι επετεύχθη νέα συμφωνία και έπεσαν οι υπογραφές με τη Red Bull.

«Έχουμε υπογράψει με τη Red Bull στην F1 για την επόμενη σεζόν. Είναι νέα, δυναμική και συνεπής ομάδα που ταιριάζει με τη στρατηγική με την TAG Heuer», ήταν τα λόγια του. «Η συνεργασία της McLaren με την TAG Heuer είναι μία από τις πιο πετυχημένες στην ιστορία του αθλητισμού.

Διήρκεσε 30 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων αμφότερες οι πλευρές είχαν τεράστιες επιτυχίες μαζί. Στην πίστα η ομάδα έχει κερδίσει Γκραν Πρι και παγκόσμια πρωταθλήματα με πολλούς εικονικούς ήρωες αγώνων, όπως οι Αλέν Προστ, Άιρτον Σένα, Μίκα Χάκινεν και Λιούις Χάμιλτον.

Εκτός πίστας η συνεργασία της TAG Heuer με την ομάδα βοήθησε να γίνουν τα ρολόγια της παγκοσμίως συνώνυμα με την υψηλή τεχνολογία, την ακρίβεια και την ταχύτητα. Τρία κύρια χαρακτηριστικά της McLaren. Με ευγνωμοσύνη ανακοινώνουμε το τέλος της 30ετούς συνεργασίας μας, με τις δύο πλευρές να είναι ικανοποιημένες με την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει.

Η συνεργασία μας με τη μητρική εταιρεία της TAG Heuer, την LVMH, συνεχίζεται μέσω της νέας μας συνεργασίας με την Chandon, που ανακοινώθηκε τον προηγούμενο μήνα», ανέφερε, από τη μεριά του, εκπρόσωπος της ομάδας του Γουόκινγκ.

Best of internet