Χόρνερ: «Στη Formula1 το 2016 η Red Bull»

Νίκος Τσιώκος
Χόρνερ: «Στη Formula1 το 2016 η Red Bull»
Ο Κρίστιαν Χόρνερ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η Red Bull θα είναι στη Formula1 την επόμενη χρονιά, εφόσον βέβαια βρεθεί η λύση στο θέμα του κινητήρα.

Αμφίβολο παραμένει το μέλλον της Red Bull στη Formula1, όμως ο Κρίστιαν Χόρνερ είναι αισιόδοξος ότι οι «κόκκινοι ταύροι» θα δώσουν το παρών στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και το 2016. Βέβαια, για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρεθεί λύση στο θέμα του κινητήρα.

«Έχουμε μπει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και εφόσον βγούμε από τη δύσκολη θέση όσον αφορά τον κινητήρα θα είμαστε εκεί και την επόμενη χρονιά. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι αν έχουμε κάτι ανακοινώσιμο, θα είστε στην κορυφή της λίστας», είπε ο επικεφαλής της αυστριακής ομάδας στο Sky Sports.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!