Στην Αθήνα το DS4 Crossback
Στο πολυτελές περίπτερο της DS θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους, το νέο DS 4 Crossback, κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Αυτοκίνηση – Fisikon 2015» που θα πραγματοποιηθεί από 14-22 Νοεμβρίου στο Ελληνικό, στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο, εντός του ολυμπιακού κτιρίου ξιφασκίας.
Το νέο DS4 Crossback είναι ο κύριος εκφραστής της αίσθησης της περιπέτειας, τόσο μέσα όσο και έξω από την πόλη. Τη δυναμική του εμφάνιση τονίζουν τα μαύρα σχεδιαστικά στοιχεία του αμαξώματος, όπως τα προστατευτικά στους θόλους των τροχών, οι ράγες οροφής και το υπερυψωμένο αμάξωμα, με αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 30 mm. Με εκτός δρόμου εμφάνιση, το DS4 Crossback αποτελεί την πρόταση της DS στην κατηγορία των crossover αυτοκινήτων.
Επίσης, στο περίπτερο της DS θα παρουσιαστεί το νέο DS5 που θα φέρει κι αυτό όπως και το DS4 Crossback τα νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της μάρκας, όπως τη νέα μάσκα, τα φώτα ημέρας LED και την οροφή τύπου cockpit, που εφεξής θα χαρακτηρίζει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της DS.
Ταυτόχρονα η ανοιχτή έκδοση του DS 3 αναμένεται να ενθουσιάσει αυτούς που θέλουν να απολαμβάνουν την ανεπανάληπτη αίσθηση ελευθερίας. Η γκάμα των μοντέλων της DS εξοπλίζεται με τους νέους Euro 6 κινητήρες Βενζίνης “PureTech” και πετρελαίου “BlueHDi”. Με το βραβείο καλύτερου κινητήρα για το 2015 στην κατηγορία του, οι κινητήρες βενζίνης “PureTech”, καθώς και οι νέοι κινητήρες πετρελαίου “BlueHDi”, προσφέρουν μέγιστη οικονομία καυσίμου, χαμηλές εκπομπές ρύπων, ενώ ταυτόχρονα υπόσχονται υψηλές επιδόσεις.
Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!
