Ο Αγκοστίνι στα Μέγαρα! (VID)

Γιώργος Βαρίνος
Ο Αγκοστίνι στα Μέγαρα! (VID)
Καλεσμένοι του OTE TV για λογαριασμό του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων, βρισκόμαστε στην πιο κοντινή πίστα στην Αθήνα και συζητάμε με τον Τζιάκομο Αγκοστίνι, τον θρύλο των αγώνων μοτοσυκλέτας.

O Τζιάκομο Αγκοστίνι είναι αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος αναβάτης όλων των εποχών με 15 παγκόσμια πρωταθλήματα, 7 στα 350 κ.εκ. και 8 στα 500 κ.εκ. και 123 νίκες σε Gran Prix, 54 από αυτές στα 350 κ.εκ., 68 από αυτές στα 500 κ.εκ. και μία στα 750 κ.εκ. Επίσης κατέκτησε 18 ιταλικά πρωταθλήματα, 10 Tourist τρόπαια και κατέκτησε περισσότερες από 300 νίκες στην μυθική καριέρα του.

Ο Χρήστος Αναστασιάδης, ιδιοκτήτης του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων, τον προσκάλεσε στην Ελλάδα όπου και μέσω του ΟΤΕ TV, είχαμε την ευκαιρία να του πάρουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. O Αγκοστίνι, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μας και μας φανέρωσε κρυφές πτυχές από την ενδιαφέρουσα ζωή του. Δεν φοβήθηκε και παραδέχθηκε πως και εκείνος θα έκανε το ίδιο λάθος με τον Βαλεντίνο Ρόσι και θα επέστρεφε τις προκλήσεις στον αναιδή Μάρκεθ, στην ερώτησή μας τι θα έκανε στη θέση του Ρόσι σε ένα τόσο δύσκολο αγώνα όπως ο προηγούμενος της Μαλαισίας.

Η συνέντευξη θα παρουσιαστεί αυτούσια στο επόμενο εξαιρετικά ενδιαφέρον τεύχος του περιοδικού InMotion by Gazzetta, το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Μέχρι τότε απολαύστε μερικές στιγμές της ενδιαφέρουσας συνέντευξης στο video που ακολουθεί καθώς και ένα φωτογραφικό αφιέρωμα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!