Έκθεση Αυτοκίνηση 2015

Γιώργος Βαρίνος
Έκθεση Αυτοκίνηση 2015
Η έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015» θα πραγματοποιηθεί από 14-21 Νοεμβρίου στην Αθήνα, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην δυτικό αεροδρόμιο.

Πλησιάζει η ώρα για τη σημαντικότερη ετήσια έκθεση αυτοκινήτου στη χώρα μας, την «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015», που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως 21 Νοεμβρίου, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο. Τα περισσότερα καινούργια μοντέλα που πρωταγωνίστησαν στην πρόσφατη διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης θα βρίσκονται στον φιλόξενο χώρο, για να τα θαυμάσουν από κοντά όλοι οι Έλληνες φίλοι του αυτοκινήτου και φυσικά οι υποψήφιοι αγοραστές. Στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, οι εισαγωγείς- αντιπρόσωποι και οι συνεργάτες τους έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία των περιπτέρων και την οργάνωση των Test Drives. Οι εκθεσιακοί χώροι είναι αναβαθμσιμένοι και δίνουν μία ξεχωριστή λάμψη, διαμορφώνοντας ένα περιβάλλον ελκυστικό για τους φίλους του αυτοκινήτου και τους επισκέπτες της έκθεσης. Στην έκθεση θα συμμετέχει η συντριπτική πλειοψηφία των εισαγωγέων αντιπροσώπων με μάρκες όπως: Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Jeep, Lancia, Mini, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Ssangyong, Subaru, Suzuki, VW και Volvo.

Αξίζει να τονισθούν μερικά στοιχεία που δείχνουν το μέγεθος και την προσπάθεια να δημιουργηθεί μια άρτια διοργάνωση:

- Στεγασμένος κλιματιζόμενος χώρος: 10.000 τ.μ.

- Χώρος ειδικά διαμορφωμένος για τα Test Drives: 4.500 τ.μ.

- Προβολείς ειδικών προδιαγραφών: 400.

- Διαφημιστικά στaντ που οριοθετούν την έκθεση: 200.

Επίσης, έχει προβλεφθεί ειδική σήμανση για την καθοδήγηση των επισκεπτών από όλες τις κεντρικές αρτηρίες. Το φυλασσόμενο και δωρεάν παρκινγκ μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 5.000 αυτοκίνητα.



Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!