Στις πασαρέλες ο Χάμιλτον

Πέτρος Πιτσίνης
Στις πασαρέλες ο Χάμιλτον
Ο Λιούις Χάμιλτον χαλάρωσε ενόψει του Γκραν Πρι στο Σότσι παρακολουθώντας επιδείξεις μόδας στο Παρίσι, ενώ ο Ρόσμπεργκ έβραζε την ίδια ώρα στο ζουμί του.

Χαλαρός και κουλ όπως πάντα παρέμεινε ο Λιούις Χάμιλτον ενόψει του Ρώσικου Γκραν Πρι την Κυριακή, 11 Οκτωβρίου. Ο Βρετανός επιβεβαίωσε τη φήμη του ως λάτρης της υψηλής ραπτικής, καθώς επισκέφθηκε στις αρχές της εβδομάδας το Παρίσι, για να δει από κοντά τα πανάκριβα σύνολα των οίκων Chanel και Stella McCartney.

Ο 30χρονος πιλότος της Mercedes ποζάρισε στους φακούς των φωτογράφων φορώντας ένα trendy παλτό σε συνδυασμό με καπέλο και γυαλιά ηλίου. Δεν παρέλειψε επίσης να φωτογραφηθεί με τον διάσημο σχεδιαστή μόδας, Καρλ Λάγκερφελντ και την σταρ του τένις, Μαρία Σαράποβα.

Όσο γυρνούσε ο Λιούις από πασαρέλα σε πασαρέλα, ο αντίπαλός του για τον τίτλο, Νίκο Ρόσμπεργκ, έβραζε στο ζουμί του. Ο ομόσταβλος του Χάμιλτον δήλωσε ενόψει του Γκραν Πρι στο Σότσι της Ρωσίας, ότι «υπάρχουν ακόμη πέντε αγώνες και σίγουρα δεν έχω ξεγράψει ακόμη τον τίτλο, αν και η απόσταση από τον Λιούις είναι αρκετά μεγάλη». Συμπλήρωσε επίσης, ότι θα αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες που του παρέχει η ομάδα της Mercedes, για να πετύχει «ένα κορυφαίο αποτέλεσμα».

Ο Ρόσμπεργκ βρίσκεται 48 βαθμούς πίσω από τον Χάμιλτον, νιώθει όμως καυτή την ανάσα του τρίτου Φέτελ, από τον οποίο τον χωρίζουν μόνον έντεκα βαθμοί. Ο πιλότος της Ferrari κατεβαίνει με άγριες διαθέσεις στο Σότσι και τόνισε, ότι «μπορούμε να πατήσουμε τέρμα το γκάζι στο τέλος της σεζόν, θα κάνουμε επίθεση σε κάθε αγώνα».

Ο Φέτελ αναφέρθηκε και στον αγώνα στο Σότσι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η Ρωσία έχει μία περίεργη πίστα, δεν γνωρίζω, σε ποιον ταιριάζει και σε ποιον όχι». Κοντός ψαλμός αλληλούια, Σεμπ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!