Διεθνείς αδελφοί Καρακώστα

Γιώργος Βαρίνος
Διεθνείς αδελφοί Καρακώστα
Με πολύ καλά αποτελέσματα ολοκλήρωσαν την ευρωπαϊκή αγωνιστική τους πορεία στο European Junior Cup οι αδελφοί Νίκος και Δημήτρης Καρακώστας.

Με χαμόγελο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική προσπάθεια του Νίκου και του Δημήτρη Καρακώστα στο European Junior Cup 2015, με τον αγώνα στην πίστα του Μάνι Κουρ. O Δημήτρης τερμάτισε 15ος κερδίζοντας έναν ακόμα βαθμό και ο Νίκος 20ος στους 31 αναβάτες. Ο στόχος τους, που ήταν να αποκτήσουν εμπειρία και να βελτιώσουν την οδήγησή τους εκπληρώθηκε στο έπακρο. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο αγώνα ο Δημήτρης κατάφερε να μειώσει την διαφορά από τα 7 στα 2,5 δευτερόλεπτα και ο Νίκος από τα 10 στα 5,5 δευτερόλεπτα. Ξεκίνησαν την παρουσία τους στο EJC έχοντας μόλις 11 αγώνες στο ενεργητικό τους εντός Ελλάδας και ανταγωνίστηκαν οδηγούς με πολύ μεγάλη εμπειρία. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι ο Δημήτρης και ο Νίκος τερμάτισαν σε όλους τους αγώνες, παρά τις δυο πτώσεις του Δημήτρη σε χρονομετρημένα δοκιμαστικά και μερικά μηχανικά προβλήματα.

Με ήθος, μαχητικότητα και πείσμα, οι αδελφοί Καρακώστα πέτυχαν μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο EJC και πολλοί ήταν αυτοί που μίλαγαν με τα καλύτερα λόγια για τη συμμετοχή τους αλλά και τη χώρα μας. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά στο πρόσωπό τους κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα από τον Michael Hill, εκπρόσωπο της Dorna. Με τη συμπαράσταση της αντιπροσωπείας της Honda Αφοί Σαρακάκη και τη βοήθεια των Λευτέρη Πίππου, Χρήστου Παντελεάκη, Javi Acuna Rico, Gary Adshead, California Superbike School Greece, Γιάννη Τζωρτζόπουλου, Castrol, Michael Hill και The Bike Insurer, η ευρωπαϊκή πορεία των αδελφών Καρακώστα έχει πλέον παρελθόν και ένα λαμπρό μέλλον.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!