Καμπάνια BlueDriving από ΕΛΙΝΟΙΛ

Γιώργος Βαρίνος
Καμπάνια BlueDriving από ΕΛΙΝΟΙΛ
Η ΕΛΙΝΟΙΛ, σε συνεργασία με το Ι.Ο.Α.Σ. «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποιεί το κοινό στην ασφαλή και οικονομική οδήγηση μέσω της εφαρμογής BlueDriving.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε. στο πλαίσιο προσχώρησής της στα μέλη του Ι.Ο.Α.Σ. «Πάνος Μυλωνάς» και με γνώμονα την ευαισθητοποίησή της σε θέματα ασφαλούς οδήγησης προχωράει στην καμπάνια “BlueDriving”, με την υποστήριξη του Ινστιτούτου.

Με αφορμή αυτή την ενέργεια, δημιουργήθηκε το κατάλληλο ψηφιακό περιβάλλον για τη φιλοξενία της δράσης σχετικά με την «μπλε οδήγηση», η οποία στηρίζεται στους άξονες: Σέβομαι – Συντηρώ - Προστατεύω.

Σε πρώτη φάση έχει δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερα χρηστικό website, στη διεύθυνση http://www.bluedriving.gr/, το οποίο επικοινωνεί τις αξίες του BlueDriving και προσφέρει χρηστικό περιεχόμενο προς του επισκέπτες, όπως τρόπους συντήρησης του αυτοκινήτου, συμβουλές για ασφαλέστερη οδήγηση κ.ά.

Ακόμη, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε ένα σύντομο και διασκεδαστικό quiz για να μάθουν πόσο BlueDrivers είναι και φυσικά να μοιραστούν την εμπειρία τους στα social media.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!