Απίστευτη φάρσα από τη Skoda (video)

Γιώργος Βαρίνος
Απίστευτη φάρσα από τη Skoda (video)
Η Skoda Αυστραλίας έστησε μια υπέροχη φάρσα σε υποψήφιους αγοραστές Fabia, με αντικείμενο μια… μοναδική δυνατότητα συνδεσιμότητας του μοντέλου.

«Λέγεται Skoda Smartlink και είναι πραγματικά το πιο προηγμένο σύστημα που μπορείτε να βρείτε σήμερα σε αυτοκίνητο». Με αυτή την ατάκα, που είναι μερικώς αληθής, ένας πωλητής αυτοκινήτων Skoda στην Αυστραλία ξεκινά μια πανέξυπνη φάρσα σε υποψήφιους αγοραστές της Skoda Fabia, οι οποίοι, ταυτόχρονα, παρακολουθούνται από ένα πλήθος κάμερες και καταγράφονται οι αντιδράσεις τους. Αμέσως μετά, ο πωλητής συνδέει τον ένα ακροδέκτη καλωδίου usb στο σύστημα infotainment της Fabia και το άλλο στο… χέρι του. Ακολούθως δίνει εντολές στο σύστημα που φυσικά τις εκτελεί, ενώ, παράλληλα, κορυφώνει τη φάρσα αναφέροντας ότι το σύστημα αλληλεπιδρά με το νευρικό του σύστημα, παίζοντας κάθε φορά τη μουσική που υποβάλλει η συναισθηματική του κατάσταση και ταιριάζει στην περίσταση.

Παρότι ορισμένοι πελάτες μένουν εμβρόντητοι, μερικοί «καταπίνουν» αμάσητα όλα τα απίστευτα πράγματα που ακούν από τον πωλητή, προφανώς πεπεισμένοι ότι η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ που πλέον μπορούν να συνδέονται και άνθρωποι με συσκευές, όχι μόνο αυτές μεταξύ τους. Ωστόσο κανείς δεν δέχεται να υποστεί την εγχείριση για το εμφύτευμα που απαιτείται και η οποία πραγματοποιείται από την… αντιπροσωπεία, όπως τους ενημερώνει ο πωλητής. Φυσικά στο τέλος η φάρσα αποκαλύπτεται σε κάθε έναν από τους υποψήφιους πελάτες και το σίγουρο είναι ότι ο συγκεκριμένος πωλητής θα είναι ήδη ο πιο διάσημος στην Αυστραλία… αν δεν είναι ηθοποιός.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!