H δοκιμή της «αγίας τριάδας» (video)

Γιώργος Βαρίνος
H δοκιμή της «αγίας τριάδας» (video)
Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder και McLaren P1, η «αγία τριάδα» της αυτοκίνησης, συναντώνται στην πίστα του Silverstone για συγκριτική δοκιμή.

Τρία από τα κορυφαία και σίγουρα τα πιο γνωστά hypercars, η LaFerrari, η 918 Spyder και η P1 ρίχνονται στη μάχη μιας συγκριτικής δοκιμής στην πίστα του Silverstone. Το γεγονός ότι και τα τρία αυτά αυτοκίνητα βρέθηκαν μαζί είναι εντυπωσιακό, καθώς όλη η παραγωγή τους έχει προπωληθεί εδώ και καιρό. Το δεύτερο εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως και τα τρία δεν είναι προσφορά των εταιρειών που τα κατασκευάζουν, αλλά ενός μεμονωμένου ατόμου, του… ιδιοκτήτη τους. Ο γαλαντόμος και προπαντός ζάπλουτος κύριος Πολ Μπέιλι, αφού κατάφερε και απέκτησε την τρόικα των κορυφαίων αυτοκινήτων του μάταιου τούτου κόσμου εκταμιεύοντας περίπου 4.000.000€, βάλθηκε να μάθει ποιο από τα τρία είναι το καλύτερο.

Τα διέθεσε λοιπόν στο supercar-driver.com, το οποίο επιστράτευσε τον οδηγό του βρετανικού πρωταθλήματος αυτοκινήτων τουρισμού Ματ Τζάκσον. Ακολούθως έκλεισαν μια ολόκληρη μέρα την πίστα του Silverstone και του ανέθεσαν την εξαγωγή του συμπεράσματος, που εκτός από τον ιδιοκτήτη, θα το μάθει και όλη η διεθνής κοινότητα. Το video που θα δείτε αποτελεί ένα «ορεκτικό» πριν το «κύριο πιάτο» της πλήρους δοκιμής, η οποία, σύμφωνα με το supercar-driver.com, θα δημοσιοποιηθεί μέσα στο Νοέμβριο. Έως τότε θα υπάρχουν μερικά ακόμα μικρά video, τα οποία εδώ θα είμαστε για να σας τα γνωστοποιούμε, όπως και τη μοναδική αυτή συγκριτική δοκιμή που περιμένουμε με πραγματική αγωνία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!