Ατύχημα στο NASCAR Sprint Cup (vid)

Νίκος Τσιώκος
Ατύχημα στο NASCAR Sprint Cup (vid)
Ατύχημα είχαμε στον αγώνα Sylvania 300 στην πίστα Νιού Χαμπσάιρ στις ΗΠΑ για το NASCAR Sprint Cup, όταν η Ντάνικα Πάτρικ χτυπήθηκε δύο φορές στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της.

Οι αγώνες NASCAR περιλαμβάνουν και αρκετά ατυχήματα και είχαμε ακόμα ένα στον αγώνα Sylbania 300 που διεξήχθη στην πίστα Νιού Χαμπσάιρ στις ΗΠΑ. Στον 204ο γύρο από τους 300 συνολικά ο Ράιαν Νιούμαν χτύπησε στο πίσω μέρος την Ντάνικα Πάτρικ, με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στον τοίχο και να ξεκινήσει να διασχίζει κάθετα το σιρκουί.

Αφού γινόταν αυτό, ήρθε ο Ντέιβιντ Ράγκαν, ο οποίος τη χτύπησε εκ νέου στο πίσω μέρος, αλλά αυτή τη φορά της προκάλεσε μεγάλη ζημιά. Κάτι που προκάλεσε την απογοήτευση της Πάτρικ, η οποία πίστευε ότι θα είχε ένα καλό αποτέλεσμα. «Θα είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ποτέ δεν πάει κάτι στραβά όταν είσαι 27ος.

Συμβαίνει μόνο όταν έχεις καλό αγώνα. Δεν πιστεύω ότι έκανε κάποιος λάθος εκεί. Είμαι καλά, ήρθα μόνη μου στο ιατρικό κέντρο». Τέλος, να σημειώσουμε ότι από το συμβάν δεν έπαθαν το παραμικρό ούτε η Πάτρικ, ούτε ο Ράγκαν, με τον Νιούμαν να συνεχίζει τον αγώνα του και να τερματίζει δέκατος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!