Πώς ξετρέλανε ο Φέτελ τους tifosi; (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Πώς ξετρέλανε ο Φέτελ τους tifosi; (video)
Ο πιλότος της Ferrari τρέλανε τα μέλη και τους φίλους της Scuderia τραγουδώντας…ιταλικά αμέσως μετά τη νίκη του στο Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ έχει κατακτήσει από την πρώτη στιγμή με τη συμπεριφορά του τους φίλους της Ferrari και τα μέλη της κόκκινης ομάδας. Ο Γερμανός πιλότος της Scuderia έχει δεθεί πλέον με τους tifosi, οι οποίοι τον λατρεύουν και αυτός ανταποδίδει με τον τρόπο του. Το τελευταίο κατόρθωμα του τέσσερις φορές Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1 καταγράφηκε την προηγούμενη Κυριακή στο Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης.

Ο Φέτελ θριάμβευσε στον νυχτερινό αγώνα υπό το φως των προβολέων και μετά το τέλος του Γκραν Πρι τραγούδησε στον ασύρματο…στα ιταλικά μέσα από το κόκπιτ του μονοθεσίου του. Ο 28χρονος οδηγός επέλεξε το ‘’L ‘Italiano’’ του Τότο Κουτούνιο, ένα τραγούδι της δεκαετίας του 80 που παραμένει όμως εξαιρετικά δημοφιλές στη γειτονική χώρα.

Για να ακριβολογούμε, ο Φέτελ έκανε μία διασκευή και αντικατέστησε τους στίχους του τραγουδιού με δικούς του, τραγουδώντας στα ιταλικά: «αφήστε με να οδηγήσω, αφού δεν είμαι αργός. Αφήστε με να κάνω έναν ωραίο αγώνα». Το σύντομο βίντεο με τον Φέτελ σε ρόλο Ιταλού τραγουδιστή ανέβηκε την Τετάρτη στο Ιντερνετ και βέβαια αναμένεται να γνωρίσει μεγάλη επισκεψιμότητα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!