Μειώνονται οι ελπίδες για Σουμάχερ...

Νίκος Τσιώκος
Μειώνονται οι ελπίδες για Σουμάχερ...
Άσχημα νέα για τον Μίκαελ Σουμάχερ, που ζυγίζει πλέον λιγότερα από 45 κιλά και η πρόοδός του είναι πολύ αργή, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Μόνο καλά δεν είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ. Εδώ και αρκετό καιρό δεν έχει βγει κάποια ανακοίνωση, είτε από τη μάνατζέρ του, Ζαμπίνε Κεμ, είτε από την οικογένειά του, τη στιγμή που νοσηλεύεται στο σπίτι του στην Ελβετία υπό την επίβλεψη 15 γιατρών.

Ωστόσο, τα δυσάρεστα έρχεται να φέρει στο φως η εφημερίδα The Daily Express, η οποία επικαλείται πηγή κοντά στην οικογένεια του εφτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula1.

Συγκεκριμένα, τονίζει ότι ο «Σούμι» ζυγίζει λιγότερο από 45 κιλά και πως η πρόοδός του είναι πολύ αργή, αφού δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να περπατήσει και η αντίληψη των όσων συμβαίνουν στο περιβάλλον του είναι σε χαμηλό επίπεδο.

Με άλλα λόγια το θαύμα για να ανακάμψει έστω και σ' ένα μικρό ποσοστό... απομακρύνεται. Βέβαια, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, όμως όλα δείχνουν ότι ο αγαπητός σε όλον τον κόσμο Μίκαελ Σουμάχερ σιγά-σιγά... σβήνει και πως όσο περνάει ο καιρός και δε συνέρχεται μόνο σε βάρος του είναι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!