Το απόλυτο Φεστιβάλ αυτοκίνησης στο Σ.Ε.Φ.

Πέτρος Πιτσίνης
Το απόλυτο Φεστιβάλ αυτοκίνησης στο Σ.Ε.Φ.
«H καρδιά της αυτοκίνησης θα χτυπά στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σε ένα διήμερο Φεστιβάλ γεμάτο θέαμα και εκπλήξεις για τους φίλους των δύο και των τεσσάρων τροχών.

Για τρίτη χρονιά το Auto Battleships Festival επιστρέφει, για να προκαλέσει πίδακες αδρεναλίνης στους φίλους των δύο και των τεσσάρων τροχών. Η γιορτή της αυτοκίνησης θα γίνει το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου με τις πόρτες να ανοίγουν στις 10 το πρωί και να κλείνουν στις 11 το βράδυ. Η γενική είσοδος για τη γιορτή που συγκεντρώνει το χθες, το σήμερα και το αύριο από κλασικά, σύγχρονα και μελλοντικά αυτοκίνητα, είναι 4 ευρώ.

Ο διοργανωτής του Auto Battleships, Μιχάλης Κοντιζάς, υπόσχεται «αξέχαστες εμπειρίες για όλους τους επισκέπτες και τους εκθέτες, που θα μπορούν να συμμετέχουν, να χορέψουν, να εκπαιδευτούν, να διασκεδάσουν. Ο σκοπός μας είναι να περάσουμε καλά, να ξεφύγουμε, να ξανανιώσουμε παιδιά». Τονίζει επίσης, ότι «το Φεστιβάλ απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Από τους μικρούς μας φίλους, που θα ζήσουν για πρώτη τους φορά από κοντά τόσα αυτοκίνητα συγκεντρωμένα μαζί που τόσο επιθυμούσαν, σε συνδυασμό με τον χώρο εκπαίδευσης οδηγητικής συμπεριφοράς, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να παίξουν, να εκπαιδευτούν και να διασκεδάσουν. Για τις υπόλοιπες ηλικίες έως τα 100, απλά αλλάζουν τα αυτοκίνητα που τους αρέσουν, τα σόου που θα δουν και οι εκδηλώσεις, που θα παρακολουθήσουν».

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα διοργανωθούν διαγωνισμοί – μονομαχίες σε πολλές κατηγορίες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Επίσης θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί Burn Out, Jap Style, ιστορικών μοτοσικλετών, καλλιστεία αυτοκινήτων, διαγωνισμός ήχου. Η αδρεναλίνη θα ανέβει στα ύψη με το Drift Show, τα αυτοκίνητα σε δύο ρόδες (Stunt extreme Show), τον Γύρο του Θανάτου, κλπ. Κορυφαία στιγμή θα αποτελέσει χωρίς αμφιβολία η μεγάλη παρέλαση εκπληκτικών αυτοκινήτων «Born to Race», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το βράδυ. Στη διάρκεια του Φεστιβάλ θα γίνουν θεαματικές εκδηλώσεις, όπως Fire Show, αθλητικές επιδείξεις, πυροτεχνήματα, συναυλίες, επιδείξεις με ΒΜΧ και skateboard, χορευτικά, ενώ θα λειτουργεί και έκθεση αυτοκινήτου με ιστορικά και σύγχρονα μοντέλα. Στους διαγωνισμούς θα μπορούν να πάρουν όλοι μέρος και να κερδίσουν πολλά δώρα, κύπελλα και μετάλλια.

Στα Decks του Autobattleships Festival 2015 θα βρίσκεται ο μοναδικός Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ενώ η 17μελής ομάδα ακροβατικής γυμναστικής Hobo Illusionerz θα μας ταξιδέψει σε ένα Special Party των 80’s και 90’s. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ιδιαίτερα χορευτικά σόου και μεγάλες προσωπικότητες από τον χώρο των πολεμικών τεχνών. Θα γίνουν εξάλλου συζητήσεις σε ειδικά πάνελ για την έρευνα και εκπαίδευση για την Οδική Ασφάλεια, την πρόληψη και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, όπως επίσης τεχνικά σεμινάρια για βελτιώσεις. Μάλιστα θα υπάρξει και μία ειδική εκδήλωση με τον τίτλο ‘’Kiddy Car’’ για την μύηση των παιδιών στα μυστικά της σωστής οδικής συμπεριφοράς.

Στη «μεγαλύτερη ναυμαχία των δρόμων» θα εκπροσωπούνται λέσχες, σύλλογοι και clubs πολυτελών αυτοκινήτων και θα λειτουργούν περίπτερα με εκπροσώπους όλων των ειδών επαγγελματικών φορέων σχετικά με το αυτοκίνητο.

Εμείς θα πάμε οπωσδήποτε! Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα

Πρόγραμμα

Ολοήμερα Events [Σάββατο και Κυριακή | Ανά 30’ θα επαναλαμβάνονται – Εκτός των ωρών κοινής ησυχίας]

• Γύρος του Θανάτου.

• Kiddy car 0-6

• BMX Show

• Starlet Show

• Stunt Extreme Show

• Stunt ATV

• Moto Show

• Drift Show

• BLA BLA TOYS

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου

Αθλητικές επιδείξεις

16:30 YOGA Σιώζος Κώστας

16:50 Street Defence Club

17:10 Fighters Athanasopoulos

17:30 Bradefer Α. Πανάρετος

17:50 Kotsakis Team Νο Limitis Academy

18:10 Street Defence Club

18:50 Wolf 31 Team

19:10 Πυγμαχία Παναθηναϊκού

19:30 Fighters Katsinopoulos

19:50 Kotsakis Team Νο Limitis Academy Live Perfomance

20:10 ΗοΒο illusionerz

20:30 Μιχάλης Τσαουσόπουλος

20:50 Hood Groove Management

21:10 Led SHOW Veronika + DiDi

21:30 Dance Show Time

22:00 Fire Show Veronika + DiDi

22:20 Dance Show Time

Show Time

• Ελίνα Μπεκάκου Car Wash

• Χάρης Αργυρός

• Κωνστανίνα Μαρώνιτη

• Γεωργία Λιανερή

• Μαρία Ασλανίδη

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου

Αθλητικές επιδείξεις

16:10 Wolf 31 Team

16:30 YOGA Σιώζος Κώστας

16:50 Street Defence Club

17:10 Fighters Athanasopoulos

17:30 Bradefer Α. Πανάρετος

17:50 Kotsakis Team Νο Limitis Academy

18:10 Street Defence Club

18:50 Πυγμαχία Παναθηναϊκού

19:10 Fighters Katsinopoulos

19:30 Καράτε Γιδάκος Νίκος

19:50 Άτρωτος Ιωαννίνων

Live Perfomance

13:00 Hood Groove Management

19:50 Hobo illusionerz

20:10 Υπεράνω υποψίας

|Group

20:50 Hood Groove Management

21:00 80-90s Party K. Anthimos

21:15 Hobo illusionerz

21:30 Fire Show Veronika + DiDi

21:45 Dance Show Time

22:00 Τελετή λήξης

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!