Ακόμα απορεί ο Ραϊκόνεν

Νίκος Τσιώκος
Ακόμα απορεί ο Ραϊκόνεν
Ο Κίμι Ραϊκόνεν ακόμα δεν έχει απάντηση για το τι συνέβη στην εκκίνηση, όπου καθυστέρησε να φύγει.

Στο πρόβλημα που είχε στην εκκίνηση του αγώνα της Μόντσα αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Κίμι Ραϊκόνεν. Ο Iceman τόνισε πως θα μπορούσε να δώσει μάχη για τις πρώτες θέσεις αν δεν ήταν αυτό, καθώς και ότι ακόμα δεν έχει απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη όταν έσβησαν τα κόκκινα φώτα.

Ο πιλότος της Ferrari τερμάτισε πέμπτος, ενώ είχε την ευκαιρία για το δεύτερο βάθρο στη σεζόν εκκινώντας από τη δεύτερη θέση. «Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη στην εκκίνηση. Τα κάναμε όλα σωστά, αλλά το μονοθέσιο δεν κινούταν καθόλου. Ακόμα δεν έχω τη σωστή εξήγηση για το τι έγινε, όμως μας κόστισε πολύ σήμερα.

Αν εκκινήσεις από τη δεύτερη θέση και μετά από μερικά δεύτερα είσαι στην τελευταία, δεν είναι εύκολο να δεις τη θετική πλευρά του αγώνα. Σπαταλήσαμε μεγάλη ευκαιρία να παλέψουμε για τις μπροστινές θέσεις. Στο τέλος ήρθα πέμπτος.

Ελπίζαμε για καλύτερο αποτέλεσμα στην έδρα μας μπροστά σους οπαδούς μας, αλλά και πάλι ήταν καλό. Σήμερα εξεπλάγην από το ότι περάσαμε μερικά μονοθέσια πολύ γρήγορα στις ευθείες. Αυτό δείχνει ότι κάναμε το σωστό, ήμαστα στη σωστή κατεύθυνση και βελτιωθήκαμε σε όλους τους τομείς».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!