Απόλυτα ασφαλές το Volvo XC90 (video)

Γιώργος Βαρίνος
Απόλυτα ασφαλές το Volvo XC90 (video)
Κατακτώντας το απόλυτο στα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, το Volvo XC90 αρίστευσε στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP.

Με ποσοστό αξιολόγησης 100%, το μεγαλύτερο που έχει επιτευχθεί από οποιοδήποτε αυτοκίνητο έως σήμερα στα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας και 97% στην προστασία των εμπρός επιβατών, το Volvo XC90, το κορυφαίο μοντέλο της σουηδικής εταιρείας, βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης του ανεξάρτητου φορέα αξιολόγησης ασφάλειας, του EuroNCAP. Με πολύ καλές επιδόσεις και στους υπόλοιπους τομείς –την προστασία των παιδιών και των πεζών- το XC90 άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και επιβεβαίωσε τις δηλώσεις των τεχνικών της Volvo που ανάφεραν ότι το νέο τους μοντέλο είναι ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στον κόσμο.

Η επιτυχία του Νέου XC90 στις δοκιμές του Euro NCAP αποτελεί ένα ακόμα βήμα στην υλοποίηση του μεγαλεπήβολου προγράμματος Vision 2020 (Όραμα 2020) που έχει εξαγγείλει η σουηδική μάρκα. Σύμφωνα με αυτό, μέχρι το 2020 η Volvo θα έχει εξελίξει όλες τις απαραίτητες τεχνολογίες ασφάλειας ώστε να μην υπάρχει απώλεια ζωής ή σοβαρός τραυματισμός σε ένα καινούργιο Volvo!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!