To Bugatti Vision Gran Turismo θα το δούμε στην Φρανκφούρτη!

Γιώργος Βαρίνος
To Bugatti Vision Gran Turismo θα το δούμε στην Φρανκφούρτη!
Θα μπορούμε όλοι πλέον -σε λίγους μήνες- να οδηγήσουμε μια... ψηφιακή Bugatti! Mα φυσικά στο Playstation 4. Στο Gran Turismo...

Eίναι γνωστό πως η Bugatti κατασκευάζει αυτοκίνητα για λίγους. Το πιο πρόσφατο supercar της, η Bugatti Veyron, κατασκευάστηκε σε μόλις 450 κομμάτια τα οποία τελικά -παρά το εμπόδιο των 2 εκατομμυρίων που κόστιζε το κομμάτι- βρήκαν ιδιοκτήτη. Αλλά η Bugatti έχει βρει έναν νέο τρόπο ώστε να μπορούν όλοι να ζήσουν την εμπειρία οδήγησης ενός δικού της αυτοκινήτου. Έτσι ανακοίνωσε πως το επόμενο supercar της θα εμφανιστεί στο Gran Turismo. Για όσους έχουν χάσει επεισόδια να πούμε πως το Gran Turismo είναι ένα «ηλεκτρονικό παιχνίδι» που λειτουργεί μόνον στην πλατφόρμα Playstation της Sony. Πρόκειται για έναν εξομοιωτή οδήγησης αυτοκινήτου που μεταφέρει μέσω του τιμονιού αλλά και μέσω πολυκαναλικού ήχου με μεγάλη αληθοφάνεια τις πραγματικές συνθήκες της οδήγησης προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Έτσι λοιπόν η Bugatti αποφάσισε να παρουσιάσει το Vision Gran Turismo στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου 2015 της Φρανκφούρτης. Το αν θα είναι πραγματικό ή ψηφιακό αυτό μένει να το ανακαλύψουμε στην ΙΑΑ. Για την ώρα η Bugatti παρουσιάζει μόνον μια λεπτομέρεια μιας εισαγωγής αέρα και δημιουργεί την απαιτούμενη προσμονή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!