Σκληρή «πόρτα» στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες Ford GT

Γιώργος Βαρίνος
Σκληρή «πόρτα» στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες Ford GT
Capital controls και στην αγορά ενός νέου GT. Το είδες, το πήρες, έφυγες? Νομίζεις... ΟΙ διαδικασίες απόκτησης ενός GT στοχεύουν στο σπάσιμο νεύρων των βιαστικών αγοραστών. Πρέπει να «ματώσει» κάποιος για να αποκτήσει ένα Ford GT. Kαι καλά θα κάνει να αγοράσει άμεσα ένα μεταχειρισμένο καθώς οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες Ford θα έχουν προτεραιότητα!

Ενδιαφέρεστε για το νέο Ford GT; Λοιπόν, καλύτερα να αρχίσετε να κινείτε τις απαιτούμενες διαδικασίες γιατί η απόκτησή του δεν είναι μια απλή υπόθεση όπως συμβαίνει για ένα απλό Ford. Σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό Road & Track, η Ford θα δημιουργήσει μια διαδικασία με την οποία οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες θα μπορούν να αγοράσουν ένα GT το 2017. Όταν θα γίνεται αποδεκτή η αίτηση, τότε μόνον, αυτοί οι αγοραστές θα οδηγηθούν μέσω άλλης ειδικής διαδικασίας παραγγελίας, να ολοκληρώσουν την αγορά σε μια πιστοποιημένη αντιπροσωπεία της επιλογής τους.
Η διαδικασία παραγγελίας Ford GT περιλαμβάνει κάποιους συγκεκριμένους περιορισμούς στην επιλογή των μελλοντικών αγοραστών. Μακροπρόθεσμοι ιδιοκτήτες Ford ή εκείνοι που αγόρασαν το τελευταίο GT θα έχουν προτεραιότητα, ενώ η επιλογή τους θα συνδέεται με ένα συγκεκριμένο GT, (πχ. το 0011), μέσα από μια ειδική ακολουθία παραγγελίας. Ο λόγος που γίνεται όλο αυτό το γραφειοκρατικό νταβαντούρι, δεν είναι άλλος από την πρόσθεση αποκλειστικότητας και σημαντικότητας. Μόνο όσοι πραγματικά θέλουν διακαώς ένα νέο GT, θα ακολουθούν την πολύπλοκη διαδικασία. Για την Ford είναι μια πρωτόγνωρη λογική, αλλά μάλλον θα λειτουργήσει υπέρ της, ιδίως αν ληφθεί υπόψη πως η Ford σχεδιάζει να κατασκευάσει μόνο 250 GT's ανά έτος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!