Μάρκεζ: «Μπορούσα το 1:59.0»

Νίκος Τσιώκος
Μάρκεζ: «Μπορούσα το 1:59.0»
Ο Μαρκ Μάρκεζ πιστεύει ότι θα μπορούσε να ρίξει τον χρόνο του στο 1:59.0, αν δεν έκανε το μικρό λάθος στις κατατακτήριες δοκιμές. Τρίτη pole position με ρεκόρ για τον Ισπανό.

Την έκτη pole position στη σεζόν και 28η στην καριέρα του κατέκτησε ο Μαρκ Μάρκεζ στο Σίλβερστοουν. Ωστόσο, το αξιοσημείωτο είναι ότι ο αναβάτης της Repsol Honda πανηγύρισε την τρίτη pole για φέτος, κατά τη διάρκεια της οποίας κάνει και ρεκόρ ταχύτερου γύρου.

Ο Ισπανός έριξε το 2:00.691 του 2013 στο 2:00.234, ενώ θα μπορούσε να ρίξει τον χρόνο του στο 1:59.0, αν δεν έκανε το μικρό λάθος. Κάτι που παραδέχτηκε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος των κατατακτηρίων δοκιμών στη Μεγάλη Βρετανία. «Ήταν καλές κατατακτήριες δοκιμές.

Όταν έκανα τον πρώτο γύρο, παρατήρηση ότι με τον τέλειο γύρο θα μπορούσα να είμαι πολύ κοντά στο 1:59.0. Αλλά ήμουν στο όριο μερικές φορές και ειδικά στο τελευταίο κομμάτι, όπου κάτι μου έλειπε στα φρένα. Αυτό που μετράει στο τέλος είναι ότι πήραμε την pole position! Πάντα μπορείς να βελτιώνεσαι, ήταν ένας πολύ καλός γύρος», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!