Αριβαμπένε: «Έτσι θέλω τη Ferrari»

Νίκος Τσιώκος
Αριβαμπένε: «Έτσι θέλω τη Ferrari»
Ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε εκθείασε τη δουλειά της Ferrari και των Σεμπάστιαν Φέτελ, Κίμι Ραϊκόνεν σε Ουγγαρία και Βέλγιο και τόνισε πως αυτή είναι η ομάδα που θέλει.

Την ομάδα που θέλει φαίνεται πως έχει ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε στα... χέρια του. Ο επικεφαλής της Ferrari εκθείασε τη δουλειά όλων σε Ουγγαρία και Βέλγιο και τόνισε πως έτσι θέλει τη Scuderia. Μάλιστα, στάθηκε και στο γεγονός ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ πάλευε σαν... λιοντάρι στο Σπα.

«Η ομορφιά, αν θες να το πεις ομορφιά, του αγώνα (στο Σπα) είναι ότι είδα μία ωραία ομάδα κατά τη διάρκεια όλου του τριημέρου. Την Παρασκευή και το Σάββατο είχαμε πολλά προβλήματα και τα αντιμετώπισαν με φανταστικό τρόπο. Αυτή είναι η ομάδα που θέλω. Αυτό είναι το πρώτο στάδιο. Το δεύτερο είναι ότι οι δύο οδηγοί έκαναν τη δουλειά τους.

Ο Σεμπ πάλευε σαν λιοντάρι και αυτός είναι ο τύπος του οδηγού που θα ήθελα να έχω στην ομάδα μου. Ο Κίμι με την εκκίνηση από τις πίσω θέσεις του γκριντ κέρδισε θέσεις και τερμάτισε στην έβδομη. Αν πρέπει να είμαι θετικός, νομίζω πως το καλό σημάδι είναι ότι η ομάδα μεγάλωσε.

Είμαι υπερήφανος για τη δουλειά που έχουν κάνει τα παιδιά από πλευράς αντίδρασης μπροστά σε τόσα πολλά προβλήματα. Το πρώτο σημάδι ήταν στην Ουγγαρία. Είναι η αλήθεια ότι η συνέντευξη Τύπου στην Ουγγαρία ήταν με μεγαλύτερο χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Αλλά ακόμα κι εκεί την Παρασκευή είχαμε προβλήματα και η δουλειά που έγινε ήταν απίστευτη», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!