Hyundai «N», όπως...αδρεναλίνη

Γιώργος Βαρίνος
Hyundai «N», όπως...αδρεναλίνη
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Το τμήμα γρήγορων εκδόσεων της Hyundai με την επωνυμία «Ν», θα λανσαριστεί στην προσεχή έκθεση της Φρανκφούρτης με δύο πρωτότυπα μοντέλα.

Στα πρότυπα των BMW “M”, Mercedes “AMG”, Audi “RS” και Volvo “Polestar”, η Hyundai δημιουργεί το δικό της τμήμα αναβαθμισμένων μοντέλων με την επωνυμία “N”. Στην έκθεση της Φρανκφούρτης που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου, η κορεατική εταιρεία θα έχει ένα ολόκληρο τμήμα του περιπτέρου της αφιερωμένο στην νέα της δραστηριότητα, η οποία θα εκπροσωπείται από ένα εντελώς καινούριο πρωτότυπο, το Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo και από το Hyundai RM15, ένα επίσης πρωτότυπο τρίθυρο με δίλιτρο κινητήρα 300 ίππων τοποθετημένο στο κέντρο και πίσω κίνηση, που για πρώτη φορά είχε κάνει την εμφάνισή του στην έκθεση της Σεούλ τον Απρίλιο του 2015.

Σε περίοπτη θέση στο περίπτερο της Hyundai “N” θα βρίσκεται και η νέα εκδοχή του αγωνιστικού i20 WRC, η οποία θα βασίζεται στο αμάξωμα του τελευταίου μοντέλου παραγωγής και θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2016 από τον πρώτο αγώνα, το ράλι Μόντε Κάρλο.

Το νέο πρωτότυπο Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo δεν αφήνεται να αποκαλυφθεί πλήρως όπως μπορείτε να δείτε από τις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ωστόσο είναι προφανές ότι πρόκειται για ένα εντυπωσιακό super car που βάζει την Hyundai σε νέα, ανεξερεύνητα μονοπάτια. Ωστόσο η πολύχρονη πλέον εμπειρία της εταιρείας από τους αγώνες και η ανάπτυξη αμιγώς δικής της τεχνολογίας, της δίνουν τη δυνατότητα να απευθύνεται πλέον και σε ένα κοινό που ζητά υψηλές επιδόσεις και κύρος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!