Στη λίστα του Χαάς οι Βερν, Γκουτιέρεζ, Χούλκενμπεργκ

Νίκος Τσιώκος
Στη λίστα του Χαάς οι Βερν, Γκουτιέρεζ, Χούλκενμπεργκ
Ο Τζιν Χάας επιβεβαίωσε ότι στη λίστα του για τη νέα σεζόν βρίσκονται οι Ζαν Ερίκ Βερν, Εστεμπάν Γκουτιέρεζ και Νίκο Χούλκενμπεργκ.

Με νέα ομάδα θα μπει στη Formula1 από το 2016 ο Τζιν Χάας και ήδη έχουν ακουστεί κάποια ονόματα για το οδηγικό δίδυμο της Haas Racing. Γι' αυτά μίλησε ο Αμερικανός στο τηλεοπτικό δίκτυο του GMM, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι στη λίστα βρίσκονται οι Ζαν Ερίκ Βερν, Εστεμπάν Γκουτιέρεζ και Νίκο Χούλκενμπεργκ.

«Έχουμε μία λίστα οδηγών, για τους οποίους ενδιαφερόμαστε, αλλά μέσα στους επόμενους μήνες θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στα δίδυμα των υπάρχοντων ομάδων και θα περιμένουμε να δούμε ποιος θα ενδιαφερθεί για το πρότζεκτ που εξελίσσουμε. Δύο εξ' αυτών είναι οι αναπληρωματικοί από τη Ferrari, ενώ για το άλλο όνομα που αναφέρατε, είναι οδηγός άλλης ομάδας.

Η πιθανότητα να οδηγήσει για μας εξαρτάται από τη θέση του στην ομάδα του», ήταν τα λόγια του. Πάντως, φαίνεται ότι δύσκολα θα έχουμε κάποια ανακοίνωση για οδηγούς από τη Haas Racing πριν φύγει το καλοκαίρι, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!