Οι πρώτες ζάντες της Vitesse AuDessus (pics)

Νίκος Τσιώκος
Οι πρώτες ζάντες της Vitesse AuDessus (pics)
Ένα μήνα μετά την ανακοίνωσή της ότι μπαίνει στην αγορά για προπαραγγελία ανταλλακτικών και εξαρτημάτων αυτοκινήτων η Vitesse AuDessus έβγαλε στην αγορά τις πρώτες ζάντες της, που είναι παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιεί η Koenigsegg στις Agera R και One:1.

Ήταν στις αρχές του Ιουλίου, όταν η Vitesse AuDessus ανακοίνωσε την είσοδό της στην αγορά για προπαραγγελία ανταλλακτικών και εξαρτημάτων αυτοκινήτων, και μετά από ένα μήνα ήρθε και το πρώτο της προϊόν. Ο λόγος για τις ζάντες που δημιούργησε από ανθρακόνημα και οι οποίες είναι παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιεί η Koenigsegg σε δύο συγκεκριμένα της υπεραυτοκίνητα, την Agera R και την One:1.

Αυτό διότι μόνο η συγκεκριμένη ζάντα μπορεί να ζωντανέψει τα πάντα από τις Lamborghini μέχρι τις McLaren και τις Porsche. Μάλιστα, η εταιρεία τονίζει ότι αυτές μπορούν να... φορεθούν και σε κάθε νέο μοντέλο των Aston Martin, Bentley, BMW, Bugatti, Ferrari, Mercedes.

Όσο για το βάρος τους, αυτό ποικίλει και εξαρτάται από το μέγεθος και τον σχεδιασμό του κάθε τροχού, όμως από τη Vitesse AuDessus ξεκαθαρίζεται πως ο μέσος όρος υπολογίζεται στα 6 κιλά. Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με την τιμή, οι ζάντες της εν λόγω εταιρείας είναι για... βαριά πορτοφόλια, καθώς μιλάμε για 8875 αμερικάνικα δολάρια το κομμάτι, που σημαίνει 35500 δολάρια για όλο το σετ των τεσσάρων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!