Λάουντα: «Η Ferrari ασχολείται μόνο με τα σπαγγέτι!»

Νίκος Τσιώκος
Λάουντα: «Η Ferrari ασχολείται μόνο με τα σπαγγέτι!»
Ξέσπασμα από τον Νίκι Λάουντα, με αφορμή ότι όλη κατηγορούν τη Mercedes ότι η κυριαρχία της κάνει κακό στην εικόνα της Formula1, καθώς τόνισε ότι η Ferrari ασχολείται μόνο με τα σπαγγέτι αντί να στήνει σωστά το μονοθέσιό της.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που κατηγορούν τη Mercedes για την εικόνα της Formula1, καθώς θεωρούν ότι της κάνει κακό η κυριαρχία των «ασημί βελών». Κάτι που οδήγησε στο ξέσπασμα του Νίκι Λάουντα, ο οποίος μίλησε στη γερμανική εφημερίδα Bild.

Ο Αυστριακός τόνισε ότι η Ferrari ασχολείται με τα σπαγγέτι αντί να στήσει σωστά το μονοθέσιό της, τη στιγμή που η Red Bull έχει ζητήσει ριζικές αλλαγές στους κανονισμούς και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το σπορ και ο Μπέρνι Έκλεστοουν έχει χαρακτηρίσει την F1 άθλιο προϊόν.

«Δεν μπορώ να ακούω άλλο πλέον αυτές τις ηλίθιες συζητήσεις. Οι άλλοι δεν πρέπει να γκρινιάζουν, αλλά να κάνουν τα αυτοκίνητά τους πιο γρήγορα. Τι φταίει η Mercedes, όταν η Ferrari ασχολείται μόνο με τα σπαγγέτι και δεν στήνει σωστά το αυτοκίνητό της στον δρόμο;», είπε ο Λάουντα όντας έξαλλος με τα όσα ακούγονται.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!