Χάνει τη Γερμανία ο Μπραντλ

Νίκος Τσιώκος
Χάνει τη Γερμανία ο Μπραντλ
Το Γκραν Πρι της πατρίδας του θα χάσει ο Στέφαν Μπραντλ, αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χέρι του και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την Ιντιανάπολις.

Μετά τον τραυματισμό του στο Άσσεν, ο Στέφαν Μπραντλ υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χέρι του. Έτσι, θα χάσει το Γκραν Πρι της χώρας του το προσεχές Σαββατοκύριακο (10-12/7), καθώς οι γιατροί του συνέστησαν να μην αγωνιστεί, ώστε να μη ρισκάρει το ενδεχόμενο να χάσει και το υπόλοιπο της σεζόν.

«Είναι πραγματικά κρίμα που αναγκάζομαι να χάσω το Γκραν Πρι στο... σπίτι μου, αλλά οι γιατροί με συμβούλεψαν να μη βιαστώ για την ανάκαμψη, ώστε να μη διακινδυνεύσω το υπόλοιπο της σεζόν. Το χέρι μου ακόμα πονάει και θα προσπαθήσω να αποκτήσω πλεονέκτημα στο διάστημα των τεσσάρων εβδομάδων πριν τον αγώνα στην Ιντιανάπολις.

Θα είμαι στο Σάχσενρινγκ με την ομάδα για να συναντηθώ με τα μέσα ενημέρωσης, τους σπόνσορες και όλους τους οπαδούς μου, που είναι κοντά μου μετά την εγχείρηση», είπε ο αναβάτης της Forward Racing. Τη θέση του στο Σάχσενρινγκ θα πάρει ο Κλαούντιο Κόρτι, που έτρεξε με τη Forward Racing στη Moto 2 το 2010 και συνυπήρξε με τον Κόλιν Έντουαρντς στο Moto GP το 2013.

«Δεν μπορώ να κρύψω ότι δεν είμαι που θα επιστρέψω σε μοτοσικλέτα του Moto GP. Πολλά ευχαριστώ στον Τζιοβάνι (Τσουζάρι) και σε όλη την ομάδα γι' αυτή την ευκαιρία και ελπίζω ο Στέφαν (Μπραντλ) να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν.

Θα προσπαθήσω να ξεπληρώσω την εμπιστοσύνη με σκληρή δουλειά και με το να κάνω το καλύτερο στην πίστα. Το να οδηγήσω αυτή τη μοτοσικλέτα θα είναι μια νέα εμπειρία, αλλά νιώθω έτοιμος και ελπίζω σ' ένα καλό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Κόρτι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!