Παρθενική νίκη για Skoda Fabia R5

Γιώργος Βαρίνος
Παρθενική νίκη για Skoda Fabia R5
Μόλις ξεκίνησε την αγωνιστική του καριέρα το Skoda Fabia R5 και έκανε το 1-2 στον 7ο γύρο του WRC, στο ράλι Πολωνίας, στην κατηγορία WRC2.

Μεγάλη επιτυχία για τη Skoda στην κατηγορία WRC2, καθώς με το νεότευκτο Fabia R5 κατάφερε να κάνει το 1-2 στο ράλι Πολωνίας, που είναι ο έβδομος από τους 13 αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι. Οι Esapekka Lappi/Janne Ferm από τη Φιλανδία και οι Σουηδοί Pontus Tidemand/Emil Axelsson κέρδισαν τις 14 από τις 18 ειδικές διαδρομές του αγώνα στην κατηγορία WRC2 και φυσικά κατέκτησαν τις δύο πρώτες θέσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι εμφάνιση του νέου Skoda Fabia R5 πραγματοποιήθηκε στα μέσα Απριλίου του 2015 και ήδη το νέο αυτοκίνητο έχει φτάσει στην κορυφή της επιτυχίας. Μάλιστα στην πέμπτη θέση τερμάτισε και το γερμανικό πλήρωμα των Kremer/Winklhofer, ανεβάζοντας στα τρία τα πληρώματα των Skoda Fabia R5 που βρέθηκαν στο top 5. Η νίκη αυτή είχε ιδιαίτερη σημασία για την τσέχικη εταιρεία, καθώς η Πολωνία είναι μια από τις αγορές στην οποία η Skoda κατέχει την πρώτη θέση στις πωλήσεις τα τελευταία 6 χρόνια.

Στο video μπορείτε να παρακολουθήσετε όμορφα πλάνα από ταχύτατα περάσματα των Lappi/ Ferm κατά τη διάρκεια των δοκιμών πριν τον αγώνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!