Ρόσμπεργκ: «Παράξενο το τελευταίο πέρασμα»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσμπεργκ: «Παράξενο το τελευταίο πέρασμα»
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ χαρακτήρισε παράξενες τις τελευταίες προσπάθειες των πιλότων στο Q3 στο Σίλβερστοουν, όπου δε βελτίωσε κανείς τον χρόνο του εκτός από τον Φελίπε Μάσα.

Μόνο ο Φελίπε Μάσα βελτίωσε τον χρόνο του στην τελευταία του προσπάθεια, καθώς οι υπόλοιποι δεν τα κατάφεραν και η κατάταξη έμεινε ως είχε. Κάτι που ήταν παράξενο, όπως δήλωσε ο Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος στάθηκε και στην ατμόσφαιρα των οπαδών που βρέθηκαν στις κερκίδες.

«Δεν ξέρω. Για μένα σήμερα πάλι έπρεπε να τα παίξω όλα στον δεύτερο γύρο, οπότε συνέχισα να πιέζω και υπήρχε ακόμα πιθανότητα. Το τελευταίο πέρασμα ήταν κάτι παράξενο. Κανείς δε βελτίωσε, μόνο ο Φελίπε (Μάσα). Κάτι ήταν λάθος με το αριστερό μπροστινό μέρος, είχα μεγάλη υποστροφή και πρέπει να κοιτάξουμε τι ήταν αυτό.

Ο πρώτος γύρος ήταν πολύ καλός, ο Λιούις ήταν μόνο ένα δέκατο πιο γρήγορος. Πέρα από αυτό, ήταν εκπληκτικά που είδα τόσους πολλούς ανθρώπους στις κερκίδες σήμερα. Είναι απίστευτο και ωραίο να βλέπεις πόσο ενθουσιώδεις είναι όλοι σε αυτή τη χώρα για το άθλημά μας», ανέφερε ο Γερμανός.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!