Χάμιλτον: «Με στήριξη για τη νίκη»

Νίκος Τσιώκος
Χάμιλτον: «Με στήριξη για τη νίκη»
Ο Λιούις Χάμιλτον έδωσε το σύνθημα για την τρίτη νίκη του στο Σίλβερστοουν έχοντας και τη στήριξη των οπαδών του, από τους οποίους περιμένει να του δώσουν ώθηση.

Άλλη μία pole position κατέκτησε ο Λιούις Χάμιλτον στο Σίλβερστοουν, με τον Βρετανό να δηλώνει έτοιμος για τη νίκη στον αγώνα της Κυριακής (5/7). Μάλιστα, περιμένει σε αυτή την προσπάθεια να του δώσουν ώθηση οι οπαδοί τονίζοντας πως είναι απίστευτη η στήριξη που του παρέχουν.

«Είναι δύσκολο να πω πού βελτιωθήκε το μονοθέσιο. Ο πρώτος γύρος στο Q3 ήταν πολύ σημαντικός και σε αυτή την περίοδο έχω κάνει καλούς χρόνους όλη τη χρονιά. Είναι ξεχωριστή ημέρα, όταν παίρνεις την pole στο σπίτι σου με τόσους πολλούς οπαδούς. Αυτό το τριήμερο μου έδωσαν κίνητρο.

Έκανα μία αλλαγή στο μονοθέσιο, που θα είναι καλή για τον αγώνα. Είμαι ευτυχής που είχα αυτές τις δύο νίκες εδώ. Η στήριξη είναι απίστευτη κάθε χρόνο, όπως και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Όταν ξεκινάω τον γύρο μου, ξέρω ότι αυτοί είναι ακριβώς πίσω μου. Ελπίζω αυτό το κύμα ενέργειας να μας δώσει ώθηση αύριο», ανέφερε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!