Το νέο Fiat 500 από την… κλειδαρότρυπα

Γιώργος Βαρίνος
Το νέο Fiat 500 από την… κλειδαρότρυπα
Δύο μέρες έμειναν μέχρι την επίσημη αποκάλυψη του ανανεωμένου Fiat 500, αλλά εμείς είδαμε ήδη το εμπρός μέρος του και πλέον το εσωτερικό.

Η Fiat έχει ανακοινώσει την επίσημη αποκάλυψη του ανανεωμένου Fiat 500 στις 4 Ιουλίου εδώ και αρκετό καιρό, συγκεκριμένα από τις 10 Ιουνίου, ωστόσο δεν φαίνεται να μπορεί να κρατήσει μακριά τους ερασιτέχνες επίδοξους παπαράτσι από το νέο της δημιούργημα. Μετά από κάποιες εικόνες του εμπρός μέρους του αυτοκινήτου, από τις οποίες επιβεβαιώνεται ότι έχουν ενσωματωθεί αισθητικές λεπτομέρειες από το μεγαλύτερο και νεότερο 500Χ, πλέον έχουμε και μια αρκετά αποκαλυπτική εικόνα του εσωτερικού του ανανεωμένου 500, να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό η Fiat έδωσε και αυτή μια νέα επίσημη εικόνα λεπτομέρειας του πίσω φωτιστικού σώματος του 500, ανακοινώνοντας εκ νέου την εκδήλωση της παρουσίασης του μοντέλου.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε το γενικότερο αισθητικό περιβάλλον δεν έχει αλλάξει στο ταμπλό, όπου πλέον τα υλικά θα είναι πιο ποιοτικά, με νέα υφή και χρώματα. Η μεγάλη αλλαγή αφορά την κεντρικά τοποθετημένη οθόνη αφής του Mutlimedia συστήματος, που θα προσφέρει πολλές δυνατότητες σύνδεσης με έξυπνες συσκευές. Ταυτόχρονα, στο ανανεωμένο 500 θα υιοθετηθούν σύγχρονα συστήματα υποστήριξης του οδηγού, όπως το City Safety. Τα μηχανικά μέρη δεν αλλάζουν και συνεχίζουν ως έχουν στο υφιστάμενο μοντέλο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!