Αλλαγή κινητήρα και στο Σίλβερστοουν για Αλόνσο;

Νίκος Τσιώκος
Αλλαγή κινητήρα και στο Σίλβερστοουν για Αλόνσο;
Ο Φερνάντο Αλόνσο ίσως χρειαστεί αλλαγή κινητήρα και στο Σίλβερστοουν, όπως αποκάλυψε ο Γιασουχίσα Αράι, ο οποίος τόνισε ότι ακόμα είναι υπό έρευνα του Μπάτον.

Το ατύχημα με τον Κίμι Ραϊκόνεν στο Σπίλμπεργκ προκάλεσε ζημιές στον κινητήρα της McLaren του Φερνάντο Αλόνσο. Έτσι, ίσως ο Ισπανός να χρειαστεί αλλαγή, όπως επιβεβαίωσε ο Γιασουχίσα Αράι, ο οποίος τόνισε ότι ακόμα εξετάζεται το μονοθέσιο του Τζένσον Μπάτον.

«Έχουμε ολοκληρώσει τους ελέγχους και στους δύο κινητήρες και πιστεύουμε πως ο κινητήρας του Φενράντο έχει υποστεί ζημιές από το ατύχημα. Ίσως είναι ανάγκη να αλλαχθεί. Όσον αφορά τον κινητήρα του Τζένσον γι' αυτό το Σαββατοκύριακο, το θέμα είναι ακόμα υπό εξέταση.

Η Honda δεν θα κάνει αναβαθμίσεις για το Γκραν Πρι της Βρετανίας, αλλά θα ρυθμίσουμε τον κινητήρα σύμφωνα με το αεροδυναμικό πακέτο που θα έρθει», είπε το αφεντικό της Honda. Από τη μεριά του, ο Ερίκ Μπουγιέ αναφέρθηκε στο πακέτο αεροδυναμικής που δοκίμασε η ομάδα του Γουόκινγκ. «Ολοκληρώσαμε ένα μοναδικό και ποικίλο πρόγραμμα δοκιμών για να μας δώσει πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

Αξιολογήσαμε έναν αριθμό διαφορετικών στοιχείων αεροδυναμικής, που μέχρι τώρα έχουν δείξει θετικά σημάδια. Θα συνεχίσουμε να δοκιμάζουμε την αποτελεσματικότητά τους στο Σίλβερστοουν, καθώς θα συνεχίσουμε τη βελτίωση της απόδοσής μας».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!