Εκτός δοκιμών η Marussia

Νίκος Τσιώκος
Εκτός δοκιμών η Marussia
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Εκτός δοκιμών εξέλιξης της Αυστρίας θα μείνει η Marussia για οικονομικούς λόγους, με τον Γκραέμε Λόουντον να τονίζει πως δεν είναι σωστή η χρονική στιγμή και η τοποθεσία.

Στην Αυστρία και στο Σπίλμπεργκ έχουν μείνει ομάδες και πιλότοι της Formula1, καθώς θα ακολουθήσουν οι δοκιμές εξέλιξης την Τρίτη (23/6) και την Τετάρτη (24/6). Από αυτές θα απουσιάσει η Marussia για οικονομικούς λόγους, κάτι που επιβεβαίωσε ο Γκραέμε Λόουντον με δηλώσεις του Sky Sports. Ο επικεφαλής της βρετανικής ομάδας τόνισε ότι δεν είναι σωστή η χρονική στιγμή και η τοποθεσία για να συμμετάσχει σε δοκιμές η ομάδα του.

«Είναι λάθος δοκιμές σε λάθος χρονική στιγμή και σε λάθος τοποθεσία για μας. Καλύτερα να εστιάσουμε σε κάποια άλλα πράγματα. Συνεχίζουμε την εξέλιξη, υπάρχουν μερικά κομμάτια για το Σίλβερστοουν και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε», ήταν τα λόγια του. Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι η Marussia είχε μείνει εκτός και από τις δοκιμές εξέλιξης της Βαρκελώνης τον περασμένο Μάιο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!