Χάμιλτον: «Μόνο νίκη στον Καναδά»

Νίκος Τσιώκος
Χάμιλτον: «Μόνο νίκη στον Καναδά»
Ο Λιούις Χάμιλτον έχει στόχο μόνο τη νίκη στο Γκραν Πρι του Καναδά, τη στιγμή που ο Νίκο Ρόσμπεργκ πάει στο Μόντρεαλ... φορτσάτος από τις δύο σερί νίκες.

Μετά τα όσα έγιναν στο Μονακό, όπου η Mercedes στέρησε από τον Λιούις Χάμιλτον τη νίκη, ο Βρετανός πάει στον Καναδά έχοντας στόχο μόνο την επιστροφή στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής πάει εκεί με... άγριες διαθέσεις, καθώς έχει στο μυαλό του μόνο τη νίκη σε μία πίστα (τη Ζιλ Βιλνέβ), όπου μετράει 3 νίκες, 4 παρουσίες στο βάθρο και 3 εγκαταλείψεις.

«Ό,τι έπρεπε να ειπωθεί για το Μονακό έχει ήδη ειπωθεί. Είναι τεράστια η απογοήτευση για μένα και για την ομάδα. Αλλά θα μάθουμε απ' αυτά και θα πάμε μαζί μπροστά, όπως πάντα. Θέλω να τρέξω πάλι και να ανταποδώσω τα χτυπήματα. Γι' αυτόν τον σκοπό, δεν θα μπορούσα να φανταστώ κανένα καλύτερο μέρος από το Μόντρεαλ. Είναι πάντα ένα από τα αγαπημένα μου τριήμερα.

Δεν είχα πάντα την καλύτερη τύχη στον Καναδά, όμως ποτέ δεν έχω τερματίσει εκτός βάθρου εκεί και έχω κάποιες καλές αναμνήσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η πρώτη μου νίκη. Δε στοχεύω κάτι άλλο (πέραν της νίκης)», ήταν τα λόγια του ενόψει του προσεχούς Γκραν Πρι.

Ωστόσο, ο Νίκο Ρόσμπεργκ πάει... φορτσάτος στο Μόντρεαλ από τις δύο σερί νίκες, αλλά τόνισε πως δεν είναι πάντα τόσο τυχερός όσο στο Μόντε Κάρλο και ξέρει ότι θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του. «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι στεκόμουν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Μονακό για τρίτη φορά.

Δε νομίζω να είμαι πάντα τόσο τυχερός. Το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο (στο Μονακό) έδειξε ότι πρέπει να γίνω καλύτερος όσον αφορά στη μάχη μας. Έχω πλέον την φόρα από δύο συνεχόμενες νίκες, όμως η σεζόν είναι ακόμη μεγάλη.

Γνωρίζω ότι μπορώ να αποδώσω καλύτερα. Επόμενος αγώνας είναι ο Καναδάς, που ήταν πολύ δύσκολος για μας πέρυσι, αλλά και συναρπαστικός επίσης. Θα αποφύγουμε τις παγίδες και θα είναι άλλη μία καλή μάχη για τους οπαδούς», είπε ο Γερμανός, που δεν έχει... γευτεί ποτέ τη χαρά της νίκης στο σιρκουί «Ζιλ Βιλνέβ».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!