Λορένθο: «Καλή και η δεύτερη θέση»

Νίκος Τσιώκος
Λορένθο: «Καλή και η δεύτερη θέση»
Ο Χόρχε Λορένθο έκανε λόγο για ωραία μέρα, τόνισε πως είναι καλό το στήσιμο της μοτοσικλέτας και ότι είναι καλή και η δεύτερη θέση.

Για μόλις 95 χιλιοστά του δευτερολέπτου ο Χόρχε Λορένθο έχασε την pole position και θα εκκινήσει από τη δεύτερη θέση. Ο Ισπανός είναι χαρούμενος και με αυτό το αποτέλεσμα στις κατατακτήριες δοκιμές του Μουτζέλο, έκανε λόγο για ωραία μέρα και τόνισε ότι το στήσιμο της μοτοσικλέτας της Yamaha είναι πολύ καλό ενόψει του αυριανού αγώνα.

«Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για την απόδοσή μας επειδή βελτιώσαμε τη μοτοσικλέτα, που ήταν ο στόχος μας για σήμερα. Έπρεπε να βελτιώσουμε το ρυθμό μας περίπου μισό δέκατο του δευτερολέπτου. Μπορεί να μην το κάναμε, αλλά... ροκανίσαμε τρία δέκατα. Σήμερα ήταν ωραία μέρα.

Δεν μπορέσαμε να πάρουμε την pole position, αλλά είναι καλή η δεύτερη θέση. Το στήσιμο της μοτοσικλέτας μας είναι αρκετά καλό. Ίσως χάνουμε λίγο στην ταχύτητα στην ευθεία, όμως στο υπόλοιπο της πίστας είμαστε εντάξει», ήταν τα λόγια του με το πέρας της διαδικασίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!