Ρόσι: «Καλός χρόνος, όχι αρκετός»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσι: «Καλός χρόνος, όχι αρκετός»
Ο Βαλεντίνο Ρόσι τόνισε ότι ο χρόνος του στις κατατακτήριες δοκιμές δεν ήταν κακός, αλλά ούτε και αρκετός για να είναι κοντά στις πρώτες θέσεις.

Από τη... συνηθισμένη φέτος όγδοη θέση θα εκκινήσει τον αγώνα του Μουτζέλο ο Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος τόνισε πως ο χρόνος του στις κατατακτήριες δοκιμές δεν ήταν κακός, αλλά ούτε κι αρκετός για να βρεθεί κοντά στις πρώτες θέσεις ή ακόμα και στην pole position. Ο «Γιατρός» ήταν στο 1:46.923, που σημαίνει 434 χιλιοστά του δευτερολέπτου από την κορυφή, και στάθηκε στην πολύ καλή δουλειά που έγινε πάνω στη μοτοσικλέτα.

«Όπως και στος προηγούμενους αγώνες, έτσι κι εδώ στο Μουτζέλο το επίπεδο, η ταχήτυτα και οι χρόνοι είναι πολύ πιο γρήγοροι από πέρυσι. Ο Μάρκεζ έκανε τον χρόνο της περσινής pole position και είναι μόλις 13ος. Βελτίωσα πολύ τον χρόνο μου και δεν ήταν κακός, αλλά όχι αρκετός. Φαίνεται πως η εξτρά μαλακή γόμα δούλεψε πολύ καλά, οπότε οι αντίπαλοί μας που είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν αυτή την επιλογή ήταν πολύ δυνατοί.

Όλοι οι αναβάτες στην κορυφή βελτίωσαν πολύ τον ρυθμό τους. Οπότε, πλην της εκκίνησής μου από την τρίτη σειρά, που δεν είναι φανταστικό, είμαι αρκετά χαρούμενος για τη σημερινή μέρα. Δουλέψαμε καλά πάνω στη μοτοσικλέτα και βελτίωσα τον ρυθμό μου. Θα είναι δύσκολος αγώνας, αλλά θα δούμε αύριο», ανέφερε ο Ιταλός, ο οποίος ελπίζει σ' ένα καλό αποτέλεσμα στο... σπίτι του για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!