Παρανομεί ο Batman!

Παρανομεί ο Batman!
Τι γίνεται αν η αστυνομία δει στον δρόμο μια μαύρη cabrio Lamborghini με πινακίδες... Batman? Mα φυσικά θα συλλάβει τον οδηγό της... Κι αν είναι ο Batman?

Την περασμένη εβδομάδα στο Silver Spring, η αστυνομία ανακάλυψε πως μία μαύρη Lamborghini στην Route 29 δεν είχε κανονικές πινακίδες αλλά περίεργες με το λογότυπο του Batman. Ήταν συγκλονισμένοi όταν ανακάλυψαν, πως είχαν πετύχει εκεί όπου οι Penguin, Τζόκερ, Poison Ivy και όλοι οι άλλοι είχαν αποτύχει εδώ και χρόνια. Είχαν συλλάβει τον Batman - για οδήγηση με παραποιημένες πινακίδες! Βέβαια ο Batman ήταν στην πραγματικότητα ο Lenny B. Robinson, ένας επιχειρηματίας από την Βαλτιμόρη, ο οποίος φοράει την κάπα της δικαιοσύνης για να επισκεφθεί άρρωστα παιδιά στα νοσοκομεία.
Ο Robinson
πλήρωσε 5.000 δολάρια για μια ειδικά σχεδιασμένη στολή του Batman από νεοπρένιο και δέρμα, ενώ ξοδεύει 25000 δολάρια τον χρόνο από τα δικά του χρήματα για δώρα στα άρρωστα παιδιά. Η ειδικά σχεδιασμένη Lambo παίζει μάλιστα το τραγούδι από την ταινία του Νυχτερίδα! Ο Robinson έχει επενδύσει 250.000 $ για να κατασκευάσει ένα απόλυτα λειτουργικό Batmobile, αλλά καθώς ακόμα δεν είναι έτοιμο, χρησιμοποιεί προς το παρόν την συγκεκριμένη μαύρη lamborghini.
Ο Robinson άρχισε να επισκέπτεται τα νοσοκομεία (με το γιο του να παίζει τον Robin) το 2001 και έχει βοηθήσει πάρα πολλά παιδιά από τότε να ξεπεράσουν για λίγο την δυστυχία τους. Τα παιδιά, οι γονείς και οι διοικητές των νοσοκομείων τον λατρεύουν. Πέρα από το αστείο της υπόθεσης, αξίζει όλοι μας μια φορά να κάνουμε το ίδιο. Να αγοράσουμε μερικά παιχνίδια και να πάμε σε ένα νοσοκομείο με άρρωστα παιδιάκια και να τα μοιράσουμε... Άξιος! Δείτε το video!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!