Ιανόνε: «Δύσκολος αγώνας, αλλά...»

Νίκος Τσιώκος
Ιανόνε: «Δύσκολος αγώνας, αλλά...»
Ο Αντρέα Ιανόνε δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την πρώτη pole position της καριέρας του στο Moto GP, παραδέχτηκε ότι δεν το περίμενε και τόνισε πως θα είναι δύσκολος ο αυριανός αγώνας, αλλά δε θα τα παρατήσει.

Δεν περίμενε την pole position ο Αντρέα Ιανόνε στο Μουτζέλο, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος μετά το τέλος των κατατακτηρίων δοκιμών. Ο Ιταλός δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος, όπως είναι λογικό, με τον τρόπο που εξελίχτηκαν τα πράγματα γι' αυτόν και τόνισε πως ο αυριανός αγώνας θα είναι δύσκολος, αλλά δε θα τα παρατήσει. Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι μοναδικό πρόβλημα θα είναι η κατάσταση του ώμου του, που δε βρίσκεται στο 100%.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το πώς πήγαν τα πράγματα σήμερα! Αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν αναμενόμενο, αλλά στο τέλος εγώ και η ομάδα μου κάναμε καλή δουλειά και καταφέραμε να βελτιωθούμε. Για μένα αυτή η pole position είναι πολύ σημαντική επειδή η χθεσινή ήταν πολύ δύσκολη μέρα. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν η μοτοσικλέτα βελτιωνόταν ή όχι.

Σήμερα βελτιώσαμε πολλά και τώρα είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Η ομάδα μου ήταν τέλεια και η GP15 ήταν πολύ καλή. Έκανα νέο ρεκόρ πίστα και νέο ρεκόρ τελικής ταχύτητας. Το μοναδικό πρόβλημα που έχω αυτή τη στιγμή είναι η κατάσταση στον ώμο μου διότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να επιστρέψω στο 100%. Αύριο θα είναι δύσκολος ο αγώνας, αλλά δε θα τα παρατήσω», δήλωσε ο αναβάτης της Ducati.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!