Βραβείο σχεδιασμού για την Bentley EXP 10 Speed 6

Βραβείο σχεδιασμού για την Bentley EXP 10 Speed 6
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης κλασικών και μελλοντικών αυτοκινήτων τη Villa d’ Este, στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, βραβεύτηκε για το σχεδιασμό της η Bentley EXP 10 Speed 6.

H Bentley EXP 10 Speed 6 έκανε το ντεμπούτο της στην έκθεση της Γενεύης και φυσικά δεν μπορούσε να λείπει και από την εκδήλωση Concorso d’Eleganza που πραγματοποιήθηκε στους υπέροχους κήπους του resort Villa dEste στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

Το Concorso d’Eleganza πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1929 και συγκεντρώνει ιδιοκτήτες και λάτρεις ιστορικών αυτοκινήτων από όλο τον κόσμο, ενώ τα τελευταία χρόνια πολλές εταιρείες παρουσιάζουν πρωτότυπα και μελλοντικά μοντέλα. Μια ομάδα έμπειρων κριτών επέλεξε να δώσει στην Bentley EXP 10 Speed 6 το “Βραβείο Σχεδιασμού για concept & πρωτότυπα αυτοκίνητα”, ανάμεσα στα πολλά και συναρπαστικά μοντέλα που παρουσιάστηκαν. Το βραβείο δόθηκε στο διευθυντή σχεδίασης της Bentley, κ. Luc Donkerwolke. Οι κριτές επέλεξαν τη Bentley EXP 10 Speed 6 σαν το μοντέλο που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τη διαχρονική σχεδιαστική αντίληψη και εμφάνιση της Bentley με τη σύγχρονη τεχνική. Η ισχυρή, μοναδική και ξεχωριστή Bentley EXP 10 Speed 6 δείχνει την μελλοντική κατεύθυνση της πολυτέλειας και των επιδόσεων χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και την πιο προηγμένη υβριδική τεχνολογία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!