Με 190 ίππους και τιμή πρόκληση το Nissan Pulsar

Με 190 ίππους και τιμή πρόκληση το Nissan Pulsar
Σε περίπου δύο μήνες από σήμερα, τέλος Ιουλίου, θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας το Nissan Pulsar 1.6 DiG-T των 190 ίππων, με τιμή κάτω από 25.000€.

Η σπορ έκδοση του Nissan Pulsar φορά το γνωστό κινητήρα 1,6 DiG-T με απόδοση 190 ίππους και μετατρέπεται σε ένα πραγματικό hot hatch καθώς διαθέτει δυναμικές επιδόσεις με τελική ταχύτητα 215 χλμ./ώρα και επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 7,7 δλ.

Το νέο Pulsar με τους 190 ίππους, τονίζει το πάθος της Nissan για την προηγμένη τεχνολογία και τον πρωτότυπο σχεδιασμό που αναβαθμίζουν ουσιαστικά την εμπειρία της οδήγησης. Ο κινητήρας είναι ένα από τα πιο προηγμένα σύνολα στην κατηγορία του, με μέγιστη ροπή 240Nm από τις 1,600 σ.α.λ μόλις. Σχεδιασμένο για να παρέχει υποδειγματική ελαστικότητα στις χαμηλές στροφές, σε συνδυασμό με το εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, διαθέτει ισχύ που θα ζήλευαν ακόμα και μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρες, η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές ρύπων ωστόσο είναι εντυπωσιακά χαμηλές. Συγκεκριμένα η κατανάλωση καυσίμου είναι μόλις 6 λίτρα / 100χλμ, ενώ οι εκπομπές CO2 μόλις από 138 γρ. / χλμ. Ο κινητήρας είναι πλήρως συμβατός με τα νέα πρότυπα Euro6 και διαθέτει μια σειρά από τεχνικές καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένων των τεχνολογιών χαμηλής τριβής και του συστήματος επανακυκλοφορίας των καυσαερίων.

Tο Pulsar 1,6 DiG-T διατίθεται σε εκδόσεις Acenta και Techna με πλούσιο εξοπλισμό που διατίθεται ως στάνταρ, ανεξαρτήτως έκδοσης. Ενδεικτικά, περιλαμβάνονται ζάντες αλουμινίου (17 ιντσών για την Acenta και 18 ιντσών για την Techna) και μια μοναδική, σπορ σχεδίαση των προβολέων που τονίζεται δυναμικά από τη συνύπαρξη μαύρου φινιρίσματος στη στεφάνη με χρώμιο. Στο πίσω μέρος, το χρώμιο στο τελείωμα της εξάτμισης, έρχεται για να ενισχύσει περαιτέρω την σπορ εμφάνιση και αίσθηση.

Στο εσωτερικό η μοναδικής αίσθησης επένδυση που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του ταμπλό χαρίζει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα σε οδηγό και επιβάτες, ενώ η χαρακτηριστική λευκή ραφή στο τιμόνι τριών ακτινών, τα δερμάτινα καθίσματα (στην έκδοση Techna), αλλά και τα σπορ πεντάλ αλουμινίου, ολοκληρώνουν το σύνολο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!